A bajnokesélyest fogadjuk

Az idei szezon utolsó hazai bajnokiját játsszuk. Az ellenfelünk a tabella éllovasa a Kaposvár lesz. A somogyiaknak fontos lenne nyerni, mivel mindössze három ponttal vezetnek az Ajka előtt. Dobos Sándor jó mérkőzésben bízik és hazai győzelemben:

- Nem készültünk másként, mint egy normál bajnokira. Persze a fiúk fejében ott van, hogy a bajnokesélyes ellen kell játszaniuk. A Kaposvár a liga egyik legjobb csapata és méltán esélyes a feljutásra. A dolgunkat nehezíti, hogy Balla Ádám és Nagy Zoltán sárgalapok miatt kénytelen kihagyni a rangadót, míg Takács Soma sérülés miatt fog hiányozni. Nehéz dolgunk lesz, de ebben a szezonban is bizonyítottuk, hogy a kihívásokat jó százalékkal oldjuk meg. Szeretnénk hazai közönség előtt jó mérkőzéssel búcsúzni!

A mérkőzés május 27-én 17.30-kor kezdődik és Móri Tamás játékvezető dirigálja majd. 

Tisztelt Szurkolóink!

Köszönettel tartozunk, hogy az egész szezon alatt kitartóan szurkoltak csapatunk sikereiért és a mérkőzéseinken is buzdították a fiúkat! Szeretnénk egy kis figyelmességgel megköszönni a azt, hogy kitartottak mellettünk. A mérkőzés szünetében, mindenkit várunk egy pohár italra, majd a mérkőzést követően egy kötetlen beszélgetésre a lelátóknál. 

Legyünk minél többen az év utolsó bajnokiján!

2018. május 26. Tarr Andráshida SC
 

megosztás