TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
A bravúr mindíg benne van a játékunkban
A bravúr mindíg benne van a játékunkban

Az elmúlt szezonban 11-szer, az ideiben már 11 meccsből 7 szer kapott szerepet csapatunk fiatal tehetsége Szabó Martin. Az idei sorozatban a III. kerület ellen megszerezte első NB III-as gólját is. Vasárnap a listavezető FC Ajka érkezik hozzánk, akik ellen jó lenne pontot, vagy pontokat csenni. A mérkőzés felevezetéseként Martinnal beszélgettünk:

Miért a focit választottad? Egyértelmű döntés volt, vagy más sportágak között vaciláltál?

- Óvodás koromban jött az ötlet szüleim áltál, hogy kellene valamit sportolnom. A döntés az igen egyszerű volt. Egyértelműen a focit választottam és egyáltalán nem tanakodtam más sportágakban. Pici fiú voltam, apukámmal mindig néztük a meccseket és természetesen mindig olyan akartam lenni, mint a tévében levő futballisták. A foci gyorsan mindennapjaim részévé vált, ez kapcsol ki és nemes egyszerűséggel ezt szeretem csinálni.

 Az idei évben mondhatjuk több lehetőséget kapsz Dobos Sándortól. Mit jelent számdara ez a bizalom?

- Szeritem a bizalom mindennel fontosabb,  mert egyfajta visszajelzés arról a munkáról, amit csináltál és amibe az erődet fektetted. Természetesen nagyon sokat jelent ez nekem és megpróbálok élni a lehetőséggel.

 Gólt is szereztél már NB III-as bajnokin és voltak kifejezetten jó meccseid. Milyen az idei csapat és mire lehettek képesek a listavezetővel szemben?
 
-Igen, örültem annak, hogy a góllal és a játékommal hozzá tudtam járulni a csapat teljesítményéhez. Ami a csapatot illeti, keményen dolgozunk, már csak a szerencsét kellene magunk melle fordítani, mert az utóbbi meccseken is küzdöttünk, jól játszottunk és a helyzeteink is megvoltak, de valahogy mégse úgy jöttek ki a dolgok, ahogy szerettük volna. A következő meccsen a veretlen Ajka csapatát fogadjunk. Nagyon nehéz meccs lesz de szerintem a bravúr mindig benne van a játékukban,  szóval remélem már a szerencse is mellettünk lesz és a lehető legjobbat hozzuk ki ebből a meccsből.

A találkozó vasárnap 13.30-kor kezdődik és Leél-Őssy Ádám lesz a játékvezető, az asszisztensi feladatokat Sinkovicz Dániel és Nagy Viktor látják el.

2018. október 26. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Érdi VSE

Tarr Andráshida SC


2018. december 5. 12.00

Magyar Kupa

Érdi VSE Sporttelep

PARTNEREINK