A bravúr mindíg benne van a játékunkban

Az elmúlt szezonban 11-szer, az ideiben már 11 meccsből 7 szer kapott szerepet csapatunk fiatal tehetsége Szabó Martin. Az idei sorozatban a III. kerület ellen megszerezte első NB III-as gólját is. Vasárnap a listavezető FC Ajka érkezik hozzánk, akik ellen jó lenne pontot, vagy pontokat csenni. A mérkőzés felevezetéseként Martinnal beszélgettünk:

Miért a focit választottad? Egyértelmű döntés volt, vagy más sportágak között vaciláltál?

- Óvodás koromban jött az ötlet szüleim áltál, hogy kellene valamit sportolnom. A döntés az igen egyszerű volt. Egyértelműen a focit választottam és egyáltalán nem tanakodtam más sportágakban. Pici fiú voltam, apukámmal mindig néztük a meccseket és természetesen mindig olyan akartam lenni, mint a tévében levő futballisták. A foci gyorsan mindennapjaim részévé vált, ez kapcsol ki és nemes egyszerűséggel ezt szeretem csinálni.

 Az idei évben mondhatjuk több lehetőséget kapsz Dobos Sándortól. Mit jelent számdara ez a bizalom?

- Szeritem a bizalom mindennel fontosabb,  mert egyfajta visszajelzés arról a munkáról, amit csináltál és amibe az erődet fektetted. Természetesen nagyon sokat jelent ez nekem és megpróbálok élni a lehetőséggel.

 Gólt is szereztél már NB III-as bajnokin és voltak kifejezetten jó meccseid. Milyen az idei csapat és mire lehettek képesek a listavezetővel szemben?
 
-Igen, örültem annak, hogy a góllal és a játékommal hozzá tudtam járulni a csapat teljesítményéhez. Ami a csapatot illeti, keményen dolgozunk, már csak a szerencsét kellene magunk melle fordítani, mert az utóbbi meccseken is küzdöttünk, jól játszottunk és a helyzeteink is megvoltak, de valahogy mégse úgy jöttek ki a dolgok, ahogy szerettük volna. A következő meccsen a veretlen Ajka csapatát fogadjunk. Nagyon nehéz meccs lesz de szerintem a bravúr mindig benne van a játékukban,  szóval remélem már a szerencse is mellettünk lesz és a lehető legjobbat hozzuk ki ebből a meccsből.

A találkozó vasárnap 13.30-kor kezdődik és Leél-Őssy Ádám lesz a játékvezető, az asszisztensi feladatokat Sinkovicz Dániel és Nagy Viktor látják el.

2018. október 26. Tarr Andráshida SC

megosztás