A csapatunk még formálódik

Az első fordulóban nem sikerült legyőznünk megyei riválisunkat, a Nagykanizsát, de sok idő nem maradt az elemzésre és a múlton való rágódásra, hiszen újabb nehéz feladat vár csapatunkra szombaton a Sárvár otthonában. Nagy Zoltán jól ismeri a vasi öltözőt ezért őt kértük egy kis esélylatolgatásra.

Elkezdődött a szezon, nem volt túl hosszú a szünet?
- Talán a mostani pihenő egy kicsit hosszabbra sikeredett, amit nem feltétlenül bánunk, mivel sok munka volt a tavalyi jó szereplés hátterébe!

Átalakult a keret. Milyen most az Andráshida?
  -Mondhatni, hogy egy kis vérfrissítésen esett át a csapat. Voltak távozók, illetve jöttek új játékosok, ahogy ez egy csapat életébe lenni szokott! A csapatunk formálódik és hétről hétre erősebbek vagyunk! Jó úton haladunk!

 Az első fordulóban nem sikerült a Nagykanizsát legyőzni. Milyen volt ez a mérkőzés?
  - Olyan meccset kaptunk, amit nagyjából sejteni lehetett. Nagyrészt mezőnybe folyt a játék. A kapuk elvétve voltak csak veszélybe! Hibák jellemezték a csapatokat. Egy kapu előtti kavarodást követően a Kanizsa megszerezte a vezetést és ezzel sajnos eldőlt a meccs kimenetele. Véleményem szerint a döntetlen reálisabb eredmény lett volna. Sőt, akár lehetett volna fordítva is!

 Számodra érdekes ellenfél következik, a Sárvár. Milyen ellenük játszani és milyen mérkőzést vársz?
-Egy játékos a volt csapata ellen mindig plusz motivációval lép pályára! Ahogy ismerem a volt csapatomat a biztos védekezésre helyezik majd a hangsúlyt és ebből építkeznek, illetve kontráznak! Hasonló erőket felvonultató csapatok fognak egymásnak esni. A napi forma és a hibák leminimalizálása fog szerintem dönteni!

Mire lehettek képesek idén?
-Ezt így nehéz lenne megmondani. Jelenleg 0 pontunk van. A célunk idén is az, hogy minél előbb elérjük azt a pontszámot, amivel bent tudunk maradni a 3. vonalban! Ahogy említettem már a csapat még formálódik! Szerencsére vannak olyan játékosaink, akik több poszton is bevethetőek. Így akár védekező vagy támadóbb szellemben is pályára tudunk lépni!

Szombaton 17 órától tehát kemény ütközet vár a csapatunkra, de nem lehetetlen küldetés, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk. 

2018. augusztus 10. Tarr Andráshida SC

megosztás