TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
A döntetlen igazságosabb lett volna
A döntetlen igazságosabb lett volna

A 14. fordulóban bizakodva léptünk pályára a Puskás Akadémia FC II. csapata ellen. Sajnos az elmúlt heti eredményes játékunkat nem tudtuk megismételni, de a döntetlenre rászolgáltunk volna. 

Tarr Andráshida SC – Puskás Akadémia FC II. 0-1 (0-0)
Andráshida, 150 néző. Jv: Bana.

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Marsai (Tóth L.), Simonfalvi, Takács, Nagy Z. – Bailo, Ferencz (Fülöp), Horváth D. (Horváth T.), Szegleti – Szabó M., Bíró. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerző: Ganbold (61.).

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést és egy kapufa jelezte, hogy ők is nyerni szeretnének. Fokozatosan egyenlítődött ki a játék és a félidő felénél mér egy kicsit mi játszottunk fölényben. Sajnos inkább a küzdelem dominált és kevés helyzet alakult ki a kapuk ellőt. 

A második félidőben valamelyest felpörgött a játék. Egy újabb vendég kapufa és egy kihagyott lehetőség Horváth Dani részéről. Az 55. percben pályára lépő grúz Ganbold hat perc múlva egy pontos kiugratásból szerzett vezetést a vendégeknek (0-1). Felpörgettük a játékot a folytatásban és jöttek a helyzetek is. Fölényben játszottunk és kétszer is, büntetőgyanús szituációban maradt néma a játékvezető sípja. Az egyenlítés nem sikerült, így három ponttal távozhatott a Puskás.

Dobos Sándor: -A döntetlenhez megvoltak a lehetőségeink. Kétszer gyanúsan szerelték játékosaimat a 16-oson belül, hazai pályán általában legalább az egyiket befújják… A teljességhez hozzátartozik, hogy az előre játékban még fejlődnünk kell.

Az őszi szezon utolsó mérkőzésén idegenbe látogatunk, méghozzá Pápára, november 17-én. Végül pedig Nagykanizsán az előrehozott első tavaszi fordulóval zárjuk az őszt. 

2018. november 12. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Tarr Andráshida SC

Pápai Perutz FC


2019. június 2. 17.30

Andráshida Sportcentrum

PARTNEREINK