A döntetlen igazságosabb lett volna

A 14. fordulóban bizakodva léptünk pályára a Puskás Akadémia FC II. csapata ellen. Sajnos az elmúlt heti eredményes játékunkat nem tudtuk megismételni, de a döntetlenre rászolgáltunk volna. 

Tarr Andráshida SC – Puskás Akadémia FC II. 0-1 (0-0)
Andráshida, 150 néző. Jv: Bana.

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Marsai (Tóth L.), Simonfalvi, Takács, Nagy Z. – Bailo, Ferencz (Fülöp), Horváth D. (Horváth T.), Szegleti – Szabó M., Bíró. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerző: Ganbold (61.).

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést és egy kapufa jelezte, hogy ők is nyerni szeretnének. Fokozatosan egyenlítődött ki a játék és a félidő felénél mér egy kicsit mi játszottunk fölényben. Sajnos inkább a küzdelem dominált és kevés helyzet alakult ki a kapuk ellőt. 

A második félidőben valamelyest felpörgött a játék. Egy újabb vendég kapufa és egy kihagyott lehetőség Horváth Dani részéről. Az 55. percben pályára lépő grúz Ganbold hat perc múlva egy pontos kiugratásból szerzett vezetést a vendégeknek (0-1). Felpörgettük a játékot a folytatásban és jöttek a helyzetek is. Fölényben játszottunk és kétszer is, büntetőgyanús szituációban maradt néma a játékvezető sípja. Az egyenlítés nem sikerült, így három ponttal távozhatott a Puskás.

Dobos Sándor: -A döntetlenhez megvoltak a lehetőségeink. Kétszer gyanúsan szerelték játékosaimat a 16-oson belül, hazai pályán általában legalább az egyiket befújják… A teljességhez hozzátartozik, hogy az előre játékban még fejlődnünk kell.

Az őszi szezon utolsó mérkőzésén idegenbe látogatunk, méghozzá Pápára, november 17-én. Végül pedig Nagykanizsán az előrehozott első tavaszi fordulóval zárjuk az őszt. 

2018. november 12. Tarr Andráshida SC

megosztás