A fiúkat is bántotta a vereség

A Megyei U14-es bajnokság zalaegerszegi csoportjában a ZUSC II. csapatával találkoztunk. Horváth László edző beszámolója.

ZUSC II- Andráshida SC 5-1 (2-1)
Zalaegerszeg, Zárt kapuk mögött, Jv: Kiss Norbert 

ASC: Sipos Zs.- Tóth M., Erdélyi K., Sipos T., Sabján Á., Erdélyi L., Szabolcs L., Farkas M., Maléth G., csere: Peresztegi Z., kelemen O., edző: Horváth László

Gólszerzőnk: Erdélyi Krisztofer

Köszönet illeti a szülőket, hogy a játékosok időben odaértek a mérkőzésre. A csapatból egyedül Bulzun Kevin hiányzott, a aki belázasodott, így nem lehetett Velünk.
A mérkőzés egyenlő küzdelemben kezdődött, volt helyzet mindkét oldalon, majd a több elvégzett szöglet után nekünk sikerült vezetést szerezni, egy nagyszerű átlövéssel. A házigazdák hamar magukhoz tértek a bekapott gól után és még a szünet előtt megfordították az eredményt. A második félidőben már egyértelműen pontosabban és gólra törőbben játszott a hazai csapat. Kihasználva a fölényüket és 5-1-es győzelmet arattak felettünk.

Horváth László értékelése: -Ezen a találkozón is beigazolódott, hogy gyakorló év van előttünk, rengeteg gyakorlásra, edzésre, tapasztalat szerzésre kell szert tennünk! De hiszünk a közös munka erejében. Láttam, hogy a srácokat is bántotta a vereség. A hibákat csak együtt tudjuk kijavítani. 

2021. március 29. Tarr Andráshida SC

megosztás