TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
A gól most hiányzott a játékunkból
A gól most hiányzott a játékunkból

A 22. fordulóban a középmezőnyhöz tartozó BKV Előre csapatához utaztunk. 

BKV Előre–Tarr Andráshida SC 0-0
Budapest,  Jv.: Derdák.

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Simonfalvi, Takács, Kalamár, Nagy Z. (Fábián) – Marsai (Horváth T.), Bailo, Bíró, Szegleti – Szabó M., Tóth L. (Bontó). Edző: Dobos Sándor.

A hazai pályán erős fővárosiak ellen a stabil védekezésre fektettük a hangsúlyt. A mérkőzés elején a BKV játszott némi fölényben, de helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. A folytatásban átvettük a kezdeményezést, de a helyzetek a mi részünkről sem jöttek. 

A fordulás után sem változott a játék képe, főleg a középpályák voltak játékban. Hajrában mindkét csapat beleerősített, de továbbra is kioltották egymást és nagyobb gólhelyzet nélkül hozták le a mérkőzést. 

Összességében a döntetlen igazságosnak mondható. 

Dobos Sándor: - Szerettünk volna nyerni, de támadásban nem voltunk elég hatékonyak. A pontszerzésnek örülök, de nem maradéktalanul. Megyünk tovább és hazai pályán próbálunk újabb pontokat szerezni. 

Érthető vezetőedzőnk visszafogott öröme, mivel közvetlen riválisaink közül a THSE nyert Pápán (1-2), a sereghajtó Pénzügyőr Sárváron diadalmaskodott (0-1), a múlt héten legyőzött Csepel legyőzte a Ménfőcsanakot (2-1)

Az alsóház jelenleg így áll:

2019. április 8. Tarr Andráshida SC 

KÖVETKEZIK

Kinizsi SK

Tarr Andráshida SC


Megyei I.o. 1. forduló

2020. augusztus 15. 18.00

Gyenesdiás Sportpálya

PARTNEREINK