A Haladást legyőzni mindig felemelő érzés

Érdemes így az év vége fele megemlíteni egy lélektanilag fontos sikert, amit az U17-es csapatunk ért el. A 13. fordulóban a Szombathelyi Haladás együttesét fogadtuk Andráshidán. 

Tarr Andráshida SC - Szombathelyi Haladás VSE 2:0 (1:0)
Andráshida, U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat, Jv: Miszori (Molnár, Csiszár)

Tarr Andráshida SC: Molnár M., Fekete F. (Szőke B.), Pálinkás B. (Bagonyai B.), Nagy-Palócz D., Dömötör P., Czotter B., Fábián B.(Peresztegi M), Fentős M. Ábrahám M., Szabó L. (Kistüttösi Á.), Fentős I.(Takács L.) edző: Balla Ádám

Gólszerzők: Nagy-Palócz, Fekete

A fiúk nagyon készültek a Hali ellen és ez jó és eredményes játékkal mutatták meg. Az első félidő 27. percében Nagy-Pálócz Dominik szerzett vezetést csapatunknak, amit sikerült a félidőig megőriznünk. A második játékrész álomszerűen kezdődött, hiszen a 47. percben Fekete Flórián megduplázta az előnyünk. A fiúk végig fegyelmezetten és taktikusan játszva, megérdemelt győzelmet arattak. 

Az U19-es csapatunk szintén szoros mérkőzést játszotta a szombathelyiekkel.

Tarr Andráshida SC - Szombathelyi Haladás VSE 1:2 (0:0)
Andráshida, U19 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat, Jv: Bors (Dávid, Filinger)

Tarr Andráshida SC: Szabó H., Horváth Bend., Ábrahám M., Novák M., Sipos R.,- Czafit G., Németh R., Czotter B., - Takács L., Sohár B.(Horváth Bence) (Dömötör P.), Szőke D.( Nagy-Palócz D.),edző: Tóth László 

Gólszerzők: Czotter B., ill: Molnár, Kenesei

Nem indult jól a mérkőzés, hiszen a bemelegítésnél megsérült a kapusunk és cserekapus hiányában mezőnyjátékosnak kellett beállnia a kapuba. Szerencsére nem zavarta meg a srácokat ez az kellemetlenség! Végig egyenlő partnerei voltunk a 2. helyezett ellenfelünknek, sőt voltak olyan periódusok a mérkőzésen, amikor jobban is futballoztunk!  A félidei döntetlen állás reálisnak volt mondható. A második félidőben sajnos hamar kaptunk egy szerencsétlen gólt, de ez sem tört meg minket és ugyanolyan szenvedéllyel és elánnal játszottunk, mint addig. Aztán a 71. percben büntetőhöz jutottunk, amit magabiztosan váltottunk gólra Czotter révén. A gól után rátettünk még egy lapáttal emiatt kicsit több terület maradt a sorok között és egy ilyen szituációból került ziccerbe ellenfelünk támadója, amit nagy bravúrral védett “vész kapusunk”! Aztán a 87.percben sajnos belehibáztunk és ezt már kihasználta az ellenfél.

Tóth László: - Azt gondolom nem érdemeltünk vereséget, amit az ellenfél edzője is korrekt módon elismert. Sajnos ilyen a foci. Játékosaim mindent megtettek ezért jár a gratuláció mindenkinek!

Reméljük tavasszal sok szép sikernek örülhetünk majd!

2020. december 29. Tarr Andráshida SC
 

megosztás