A hazai pálya érvényesült

A 22. fordulóban az éremre is esélyes Érdi VSE otthonába látogattunk. Csapatunk egy hét alatt a harmadik tétmérkőzését játszotta. A védelem tengelyéből sárgalapok miatt hiányzott Major Máté. 

Érdi VSE – Tarr Andráshida SC 3-0 (2-0)

Érd, 200 néző. Jv: Antal.

Tarr Andráshida SC: Horváth M. – Simonfalvi, Kalamár, Takács, Nagy Z. – Marsai, Varga (Tóth L.), Kovács L.(Szabó M.), Szegleti – Vittman, Horváth D.(Bíró). Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Kelemen 2, Melczer

Lendületesen kezdtük a találkozót, de a hazaiak védelme jól zárt és nem tudtunk kialakítani nagy helyzeteket. A 12. percben kelemen szerzett vezetést az Érdnek egy egyéni akció végén (1-0). A gól után tovább próbálkoztunk, de hiányzott a játékunkból a pontosság. Hol a hazai védők szabadítottak fel, hol Kertész kapus védett. A 22. percben Varga rövidre érkező beadását Kovács lőtte fölé. A 31. percben egy hazai kontra végén Kelemen növelte az Érd előnyét (2-0). A félidő hajrájában többször is szépíthettünk volna, de sajnos érintetlen maradt az érdiek kapuja. 

A szünet után kijött a csapaton a sorozatterhelés okozta fáradtság és egyre jobban fölénybe kerültek a hazaiak. A pest megyeiek sorra alakították ki helyzeteiket, de a védelmünk meghiúsította az újabb gólszerzést. A 84. percben a találkozón végig nagyon aktív Kelemen harcolt ki egy büntetőt, amit Melczer értékesített, beállítva a végeredményt.

 A Pápa és a Szabadkötő elleni győzelem sokat kivett a fiúkból és nem tudtunk a megszokott intenzitással játszani. A hazaiak megérdemelten nyertek, megszakítva ezzel tavaszi menetelésünket, ami ennek ellenére így is nagyon imponáló!

Dobos Sándor: – Kijött csapatomon a szerda szombat rendszerben lejátszott mérkőzések fáradtsága. Ezúttal tompák voltunk, de játékosaim becsülettel tették a dolgukat.

2018. április 7. Tarr Andráshida SC

megosztás