A helyzeteit jobban kihasználta a házigazda

Szerdán harmadik felkészülési mérkőzésünket játszottuk. Ezúttal a Csács- Nemesapáti vendégei voltunk. 

Csács - Nemesapáti SE- Tarr Andráshida SC 3-0 (1-0)

Tarr Andráshida SC: Czirjék Z.- Hegedüs O., Kalamár M., Fábián K., Cséber K.(Horváth E.), Csongár P.(Kovács L.), Cseke P. (Németh R.), Czotter B. (Szőke D.), Temlén M. (Fülöp S. ), Tóth L. (Bakó B.), Szabó M. (Káli D.). edző: Dobos Sándor 

Az első félidőben a csapat fegyelmezetten és jól játszott, azt történt, amit szerettünk volna. Természetesen a helyzetkihasználás kivételével, hiszen megint nagyvonalúak voltunk az ellenfél kapuja előtt. 

A második félidőben, ellenfelünknél volt többet a labda, és megérdemelten növelték előnyüket. Ekkor zömében már azok a játékosaink játszottak - néhány fiatal utánpótláskorú játékossal kiegészülve-, akiknek meccshiányuk van. Még nem állnak készen erőben, hogy hosszabb időt tudjanak pályán lenni. A vége magabiztos hazai győzelem. 

Dobos Sándor:- A mezőnybeli szervezett játékunk eredménnyel - igazi, számszerű eredménnyel-, akkor fog párosulni, ha helyzeteinket kihasználjuk. Akkor majd tudunk nyerni egy ilyen erős, tapasztalt játékosokkal teletűzdelt csapat ellen is, mint a Csács.

Szombaton 11 órától a Zalalövő csapatát látjuk vendégül. 

2020. július 24. Tarr Andráshida SC
 

megosztás