A hozzáállással és az akarattal nem volt gond

Az U17-es csapatunk is szerda szombat ritmusban játszott az elmúlt héten. Előbb a Haladás, majd az Ajka vendégeként léptek pályára fiataljaink. 

A 28. fordulóban, hétközi mérkőzésen a szomszédvár Szombathelyi Haladás vendégei voltunk.  

Szombathelyi Haladás-Andráshida SC 3:1 (0-0)
Szombathely, Jv: Pintér Benedek 

ASC: Molnár M-Kistüttösi Á., Ábrahám M., Szabó L., Szőke B.-Fábián B. (Gellén K.), Dömötör P., Czotter B.-Fekete F., Kovács M., Nagy-Palócz D. edző: Balla Ádám

Gólszerzők: Csingor 2, Rapport, ill. Kovács

A mérkőzés 61. és 67. percében Horváth Csongor Péter két góljával szerzett vezetést a Szombathelyi Haladás. Kovács Martin a 81. percben megszerezte az Andráshida találatát. Benne volt az egyenlítés ezután. Mindent egy lapra feltéve mentünk az egyenlítés után, de sajnos a 93. percben újabb gólt lőtt a hazaiaknak Rapport.

Balla Ádám: Egy teljesen más állományú Halival játszottunk, mint ősszel. A mérkőzés elején ez meglepte a csapatot, Molnár kétszer is nagyot védett ziccerben. Ezután egy élvezetes találkozót láthattunk, nagyon sok helyzettel és szép megoldásokkal, kapufákkal mindkét oldalon jó volt nézni ezt szurkolói szemmel biztosan. A meccsért gratulálok a 12 embernek, aki játszott, azért is mert 6 napon belül nem könnyű 3 nagypályás 90 perces mérkőzést játszani, de fejben úgy néz ki erősek  és nagyon jó felfogású fiatalokkal dolgozhatok.

Az elmúlt szombaton a 14. fordulóból elhalasztott összecsapáson az Ajka együtteséhez látogattunk. 

FC Ajka-Andráshida SC 2:0 (1-0)
Ajka, Jv: Kocsis Attila

ASC: Molnár M.-Pálinkás B. (Gellén K.), Ábrahám M. (Kistüttösi), Görcsi Cs. (Fentős M.), Szőke B. (Bagonyai B.)-Fábián B, Czotter B., Dömötör P. (Peresztegi),-Fekete F., Szabó L., Kovács M. (Fentős I.). edző: Balla Ádám

A 39. percben egy ajkai szöglet után sajnos egyik játékosunk a saját kapujába fejelt, ezzel szereztek vezetést a hazaiak. Mezőnyben végig jól küzdött csapatunk, de egy kontra után a 70. percben újabb gólt kaptunk, ami végleg eldöntötte a mérkőzést. 

Balla Ádám: -Jó csapat ellen léptünk pályára, megérdemelt győzelmet szereztek a hazaiak. Sajnos ezen a mérkőzésen nagyon hiányzott egy center elölről, nagy veszélyt nem tudtunk jelenteni az ajkai kapura, de mezőnyben nem vallottunk szégyent. A második helyezett otthonában is láttam sok-sok jó megoldást, a hozzáállással és akarattal szintén nem volt gond.

2021. május 17. Tarr Andráshida SC

megosztás