TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
A kontrák döntöttek a vendégek javára
A kontrák döntöttek a vendégek javára

A 25. fordulóban a sereghajtó Gyirmót csapatát fogadtunk a hosszúhétvégén.

Tarr Andráshida SC- Gyirmót FC Győr II 0-2 (0-0)
Andráshida, Jv: Sipos Katalin

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Horváth T.,  Kalamár, Major, Nagy Z. – Marsai, Kovács L.(Ferencz), Horváth D.(Bíró), Varga (Takács) – Tóth L., Vittman. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Farkas, Burányi

Eltiltás miatt továbbra is hiányzott Szegleti és Simonfalvi a csapatból, a kapuban pedig Czirjék kapott lehetőséget. 

Az első percektől kezdve támadóan léptünk fel és a vendégek láthatóan kontrákra rendezkedtek be. A helyzetek is jöttek, de a kapu előtt nem voltunk elég határozottak. A gyirmótiak masszívan védekeztek, de komoly veszélyt nem jelentettek a kapunkra. 

A gólnélküli első félidő után is mi irányítottunk. Egy védelmi megingás után a 62. percben egy pontosan kijátszott kontratámadás végén Farkas szerzett vezetést a vendégeknek (0-1). A folytatásban még inkább felvállalunk a nyíltsisakos játékot, de a gól csak nem akart sikerülni. A vendégek egy újabb kontra végén a 73. percben Burányi góljával növelték előnyüket (0-2). A hátralévő időben több lehetőségünk is adódott, de ezek kimaradtak, így némi meglepetésre kikaptunk. 

Dobos Sándor:- Tudtuk, hogy a Gyirmót helyezése megtévesztő, hiszen ennél jobb csapatuk van. Az egész mérkőzésen felvállaltuk a nyíltsisakos játékot, amiben azért akadtak hibák. A második félidőben két kontrából eldöntötte a mérkőzést a Gyirmót. Az szokták mondani az ilyen meccsre, hogy ha másnapig játszunk, akkor sem tudtunk volna gólt lőni. 

2018. április 30. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Érdi VSE

Tarr Andráshida SC


2019. március 23. 15.00

Érdi Sporttelep

PARTNEREINK