A kontrák döntöttek a vendégek javára

A 25. fordulóban a sereghajtó Gyirmót csapatát fogadtunk a hosszúhétvégén.

Tarr Andráshida SC- Gyirmót FC Győr II 0-2 (0-0)
Andráshida, Jv: Sipos Katalin

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Horváth T.,  Kalamár, Major, Nagy Z. – Marsai, Kovács L.(Ferencz), Horváth D.(Bíró), Varga (Takács) – Tóth L., Vittman. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Farkas, Burányi

Eltiltás miatt továbbra is hiányzott Szegleti és Simonfalvi a csapatból, a kapuban pedig Czirjék kapott lehetőséget. 

Az első percektől kezdve támadóan léptünk fel és a vendégek láthatóan kontrákra rendezkedtek be. A helyzetek is jöttek, de a kapu előtt nem voltunk elég határozottak. A gyirmótiak masszívan védekeztek, de komoly veszélyt nem jelentettek a kapunkra. 

A gólnélküli első félidő után is mi irányítottunk. Egy védelmi megingás után a 62. percben egy pontosan kijátszott kontratámadás végén Farkas szerzett vezetést a vendégeknek (0-1). A folytatásban még inkább felvállalunk a nyíltsisakos játékot, de a gól csak nem akart sikerülni. A vendégek egy újabb kontra végén a 73. percben Burányi góljával növelték előnyüket (0-2). A hátralévő időben több lehetőségünk is adódott, de ezek kimaradtak, így némi meglepetésre kikaptunk. 

Dobos Sándor:- Tudtuk, hogy a Gyirmót helyezése megtévesztő, hiszen ennél jobb csapatuk van. Az egész mérkőzésen felvállaltuk a nyíltsisakos játékot, amiben azért akadtak hibák. A második félidőben két kontrából eldöntötte a mérkőzést a Gyirmót. Az szokták mondani az ilyen meccsre, hogy ha másnapig játszunk, akkor sem tudtunk volna gólt lőni. 

2018. április 30. Tarr Andráshida SC

megosztás