A közösség sokkal fontosabb, mint egy adott eredmény

Az U19-es és U17-es regionális bajnokságban hétről- hétre komoly meccseket vívnak fiataljaink. Nem volt ez másképpen a 11. fordulóban a Ménfőcsanak ellen sem. A mérleg: egy pont. 

Tarr Andráshida SC U19 - ESK Győr Ménfőcsanak 3:3 (2:2) 
U19 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 11. forduló. Jv: Csiszár (Bors, Csimcsa)

Tarr Andráshida SC: Dobos B.- Sipos P., Czotter B., Horváth Bend., Sipos R., - Sipos K. (Szeglet B.), Szőke D., Czafit G., Takács L., Szabó H., Horváth Benc. (Csiszár S.). Edző: Tóth László 

Gólszerzők: Czotter B., Horváth Benc., Kovács M.(öngól)

Nem indult jól a mérkőzés, hiszen az első negyedóra után két gólos hátrányba kerültünk. Gyorsan sikerült szépíteni egy pontrúgás után és visszajöttünk a mérkőzésbe, majd átvettük az irányítást és jött is az egyenlítő gól szinten rögzített szituációból és így döntetlennel vonulhattunk a szünetre. 

A második félidőt rögtön góllal kezdtük, az ellenfél játékosa rosszul ért bele a labdába, ami a saját kapujukban kötött ki. Sajnos a félidő közepén egy figyelmetlenségből kiegyenlített az ellenfelünk és elvitte az egyik pontot.

Tóth László: -Összességében elégedett vagyok és jár a gratuláció mindenkinek, mert mindent megtettek a fiúk, az egész meccsen csúsztak, másztak, hogy jó eredményt érhessenek el.

Tarr Andráshida SC- ESK Győr-Ménfőcsanak 0-3 (0-1)
U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 11. forduló, Jv: Kiss (Tóth B., Tóth A.)

Tarr Andráshida SC: Molnár – Pálinkás (Tóth B.), Ábrahám, Czotter, Bagonyai-Fábián, Dömötör (Peresztegi), Fentős I. (Kistüttösi)- Fekete, Szabó, Nagy-Palócz. edző: Balla Ádám

Ezen a mérkőzésen sok hibával, pontatlanul játszottunk. Kis szerencsével az eredmény alakulhatott volna a javunkra is, mivel a mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltunk a Ménfőcsanaknak és a helyzeteink is megvoltak hozzá. 

Balla Ádám: - Az eredménynek nem örülök, sem a sok egyéni hibának, de ami ennél is fontosabb, hogy ezen a napon is láttam a játékosaimon a jó hozzáállást, küzdeni akarást, kitartást, nyerni akarást. Egymással jó barátságot ápolnak, szeretik a közösséget és segítik egymást a pályán és az életben is, ami sokkal fontosabb, mint egy adott eredmény.

2020. december 2. Tarr Andráshida SC

megosztás