A kupa után a bajnokságban is legyőztük a Zalaszentgrótot

A 11. fordulóban a hazai pályán jól teljesítő Zalaszentgrót csapatához látogattunk. 

Zalaszentgrót VFC–Tarr Andráshida SC 1–5 (1–3)
Zalaszentgrót, 350 néző. Jv.: Major Zs.

Tarr Andráshida SC: Kiss B. – Horváth E., Balla, Molnár A., Czotter , - Szabó, Temlén, Csongár, Czafit, (Bencik),Tóth L. (Bakó), Szinay (Fábián), Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Tóth D., ill. Tóth L. (3), Molnár A., Csongár.

Ellenfelünk a mérkőzés előtt, nagyon megtisztelte csapatunkat , hiszen a lehető legjobb felállásában fogadott bennünket.
Kezdeményezőbben léptünk fel az első percektől kezdve és ennek a 6. percben gól lett az eredménye. Tóth László találata után is lendületben maradtunk és a 31. percben újra a rutinos támadónk szerzett gólt. Négy perc múlva Molnár találatával már három góllal vezettünk (0-3). Egy perccel később Tóth szépített (1-3). A második félidő derekán három perc alatt, Tóth és Csongár góljaival végleg eldöntöttük a mérkőzést. 

Dobos Sándor:- A mérkőzés utáni hazai értékelés, sajnos nem volt megtisztelő számunkra. Egy kicsit azt sugallta ,hogy azért annyira ne örüljünk, hiszen ezt a sikert lehet, hogy csak annak köszönhetjük, hogy vannak edzéseink és azokon aktívak vagyunk.  Ez így, egy kicsit meglepő volt. Fiatal csapatunk megérdemelte volna az elismerést, hiszen egy lendületes és jó iramú mérkőzésen, sportszerű keretek közt , jó játékot nyújtva teljesen megérdemelten vitte el a három pontot.  Keményen megdolgozott érte és nem véletlenül találta.
 Köszönjük a hazai és a vendégszurkolóknak a sportszerű bíztatást.

Szép volt fiúk!

Fotó: zaol.hu

2019. október 21. Tarr Andráshida SC

megosztás