A második félidőben potyogtak a gólok Hévízen

Második felkészülési mérkőzésünket játszottuk az alapozás elkezdése óta. Szombati ellenfelünk a megyei 1 osztály harmadikja, a Hévíz SK volt. A fürdővárosban lejátszott találkozón tért vissza sérüléséből Kónya Szilárd, Kalamár Milán és Szabó Martin is.

Hévíz SK- Tarr Andráshida SC 1-3 (0-0)

Hévíz felkészülési mérkőzés 

Tarr Andráshida SC: Horváth M.- Simonfalvi, Major (Takács), Balla (Kalamár), Nagy- Horváth T. (Szabó), Marsai (Varga), Kovács, Szegleti (Kónya) -Vittman, Tóth (Horváth D.) edző: Dobos Sándor

Gólszerzőink: Vittman 2. Kónya

Az első félidő elejét megnyomták a hazaiak, de nem tudták feltörni a védelmünket. Az első negyedóra végétől átvettük a mérkőzés irányítását és sorra jöttek a helyzetek is. Kicsit nagyobb koncentrációval vezethettünk volna a félidőben. A fordulás után egy kontratámadásból jutott előnyhöz a hazai csapat. Hamar rendeztük a sorainkat és Horváth Dani remek beadására Vittman érkezett és egy fejesgóllal egyenlített (1-1). Ádám első gólja volt immár ifjú férjként! Nem kellett sokat várni a vezető gólunkra sem. Szépen körbepasszolgattuk a hazai védelmet és a végén egy remek passzból a sérülése után újra pályára lépő Kónya Szilárd, ballal pontosan lőtt Jánosa Tibor mellett a hálóba (1-2). A mérkőzés hajrájában Vittman egy újabb góllal alakította ki a végeredményt (1-3). 

A fotó a nyári felkészülési mérkőzésen készült!

Dobos Sándor: - Küzdelmes mérkőzést játszottunk a Hévíz ellen. Örömteli volt, hogy a sérültjeink felépültek és jól szálltak be a mérkőzésbe. A csapat jól játszott, többször ötletesen és gólérzékenyen támadtunk. A mérkőzéskezdéssel volt némi problémánk, amit a folytatásban csiszolnunk kell, vagyis élesebbnek kell lennünk az elejétől fogva. 

A keretből hiányzott az elmúlt héten megsérült Ferencz Zoltán, akinek elsődleges információk szerint elszakadt a bokaszalagja. 

A heti program után február 3-án 10 órától a ZTE Stadion mögötti műfüves pályán fogadjuk a Lendva együttesét. 

Szép volt fiúk!

2018. január 27. Tarr Andráshida SC
 

megosztás