A Puskás ellen folytatnánk jó sorozatunkat

Vasárnap kora délután a Puskás Akadémia FC II csapatát fogadjuk. Ellenfelünk jelenleg a 11. helyen áll 13 fordulót követően, három győzelemmel, hat döntetlennel és négy vereséggel. Az elmúlt fordulóban a BKV előre csapatát győzték le 2-1 arányban. 

Csapatunk jó formának örvend, hiszen a Magyar Kupa továbbjutás után a sereghajtó Pénzügyőr otthonában, szervezett és eredményes játékot mutatva sikerült 3-2-re nyernünk. Nagyon kellett már ez a siker, hiszen hosszú nyeretlenségi sorozatot sikerült megtörnünk. Ahogy Dobos Sándor vezetőedzőnk fogalmazott mindent megtettünk a sikerért és a szerencse is végre mellénk állt. 

A Puskás ellen a mutatónk egyenlő, minden téren, hiszen három –három győzelem és 9-9-es gólarány a két csapat egymás elleni mérlege. Tavaly hazai pályán 2-1-re nyertün és ezzel most is kiegyeznénk. A válogatott szünet miatt nem tudjuk, milyen csapattal érkezik ellenfelünk, kik játszanak vissza Visinka Ede vezetőedző együttesébe. 

Ennek tudatában, nincs más dolgunk, mint az elmúlt fordulók harcos és eredményes játékát kell hoznunk és több gólt kell szereznünk, mint ellenfelünknek és a siker nem maradhat el. Győzelemre játszunk, de oda is kell figyelnünk, mert ahogy az idei tapasztalat mutatja egy hiba is könnyen pontokba kerülhet. 

A találkozó 13.30-kor kezdődik és a játékvezető Barna Gergely lesz.

2018. november 9. Tarr Andráshida SC

megosztás