A sérülések ellenére is képesek vagyunk a jó játékra

Klubunk elnökével Soós Zoltánnal beszélgettünk

Szombaton egy újabb nehéz ellenfél következik. A Pénzügyőr Se helyezése nem tükrözi a csapat erejét, habár az is elmondható, hogy elég hektikusan játszanak idegenben és haza pá-lyán is, jelenleg a 13. helyen állnak, de oda kell figyelnünk rájuk és koncentrál, játékkal itthon tarthatjuk a három pontot. Ezen a héten klubunk elnökét Soós Zoltán kértük fel egy beszélge-tésre:

 Hogy sikerült a csapatalakítás, milyen közösség alakult?
-Bizonyára kevés csapat mondhatja el magáról, hogy az átigazolási időszakban egy játékos sem távozott az egyesülettől (egy új játékos érkezett), és szerintem ez is azt mutatja, hogy egy igazán összetartó, egységes csapat van nálunk. Sokan már régebb óta itt játszanak, a játékosok között baráti viszony alakult ki.

10 forduló elteltével hogy értékeled a csapat teljesítményét?
-Az indulási nehézségeket követően -melyben a sorsolásunk is közrejátszott- az utóbbi időben már a jobbik arcát mutatja a csapat. Sajnos sérültjeink továbbra is vannak, de a keret erősségét bizonyítja, hogy így is képesek vagyunk helytállni. Én a magam részéről még jobb egyéni teljesítményeket várok és akkor az eredményességünk is javulhat.

Mit vársz a Pénzügyőr ellen?
-Ebben a mezőnyben úgy tűnik idén nincsenek könnyű ellenfelek, melyet az eddig lejátszott fordulók eredményei is igazolnak. Hétvégén természetesen győzelmet várok és egy kis olyan pluszt, amit egy-egy játékos egyénileg tesz hozzá a győzelemhez.

Mit vársz az ősztől, mire lehet képes a Hida?
-Célunk a szezon elején is egy erős középcsapat kialakítása volt, mely lehetőség szerint az első tízben kell, hogy legyen. Néhány sikeres meccsel stabilizálhatjuk helyünket a középmezőny elején, melyhez az elnökség minden feltételt megpróbál biztosítani.

Elnökünk optimizmusát remélhetőleg a játékosok is átveszik és a szombat délutáni bajnokin újabb három ponttal leszünk gazdagabbak. 

Tarr Andráshida SC-Pénzügyőr SE

NB III. NYUGATI CSOPORT, 11.  FORDULÓ
2017-10-21  14:30 - Andráshida
Játékvezető: Horváth Patrik, Asszisztensek: Gyürüsi Péter - Keszthelyi Tamás
Hajrá Hida!

2017. október 20. 
 

megosztás