A sikeres jövőre koccintottunk!

Évzáró banketten értékeltük az elmúlt időszakot.

A 2017/2018-as NB III-as kiírásban csapatunk az első felét a szezonnak remekül vette. A téli pihenőt az 5. helyen végezve kezdtük meg, ami nagyon jó teljesítmény. A 2017-es év lezárásaként vezetők, támogatók, edzők és játékosok részvételével tartottunk évzáró bankettet az egyesület klubhelyiségében. Felvezetésként Soós Zoltán elnök úr köszönte meg az elvégzett munkát, melynek gyümölcse az őszi remek szereplés. Hangsúlyozta folyamatosan dolgoznak a klub alapjainak megszilárdításán, ami elmondása szerint jó úton halad. Gyarmati András technikai vezetőnk és a névadónk a Tarr Kft. Képviseletében szólt az egybegyűltekhez. Kiemelte a főszponzor ügyvezetőjének, Tarr Jánosnak a figyelő szeme mindig a csapaton van és látja, hogy kiváló munka folyik a csapatnál.

Dobos Sándor vezetőedzőnk kiemelte a játékosok hozzáállását és harcosságát és megköszönte az őszi szereplést. Madár Gábor a ZTE FC egykori kiváló játékosa és edzője, Klubunk elkötelezett híve, az összetartásról és csapatszellemről beszélt, ami messzire vihet egy csapatot. Mint mondta, ez az Andráshidában megvan! Végül csapatkapitányunk, Horváth tamás mondott pohárköszöntőt a vacsora előtt és hasonlóan sikeres tavaszt kívánt csapattársainak és a klub minden dolgozójának!

A pezsgős koccintás után jöhetett a csülök, a sült krumpli és a párolt káposzta. A jó hangulatú estén egyben mindenki egyetértett szeretnénk tavasszal is meghatározó teljesítményt nyújtani és minél előrébb végezni a bajnokságban!

2017. december 23. Tarr Andráshida SC


 

megosztás