A stabilitást jelenti számunkra a TARR Kft.

Klubunk sajtótájékoztató és szponzori találkozót tartott a zalaegerszegi Palatinus éteremben, ahova a városvezetők és a klubunk munkatársai mellett a támogatóinkat is meghívtuk. A találkozó keretében jelentettük be, hogy újabb két éves támogató szerződést kötött csapatunk, eddigi főtámogatónkkal, a TARR Kft-vel. 

Az ünnepélyes összejövetelt Soós Zoltán, klubunk elnöke vezette fel. Köszöntőjében kitért az Andráshida SC múltjára, jelenére és a jövőjére is, aminek legnagyobb biztosítéka az újabb névadó szponzori megállapodás. Klubunk közel 200 igazolt játékosnak ad lehetőséget kedvenc sportjának a gyakorlásához. Fontos kiemelni, hogy a 2016-ban újjáalakult elnökség mind az öt tagja andráshidai kötődésű.

Az elnöki beszédet követően a felnőtt csapatunk vezetőedzője, Dobos Sándor tájékoztatta az egybegyűlteket a klubnál folyó szakmai munkáról. Kiemelte, hogy a környékbeli és a helyi fiatalokra épül a csapat. Az idei szezonban meghatározó játékosok távoztak az együttestől ezért a tehetséges fiatalok beépítését előbbre kellett hozni a tervezettnél. Szeretnénk a harmadik vonalban maradni és ezért mindent megtesznek majd a játékosok a hátralévő fordulókban. 

A folytatásban Tarr János, a Tarr Kft. ügyvezető-igazgatója és Soós Zoltán klubelnök aláírásukkal hitelesítették a két éves megállapodást. A szekszárdi székhelyű, távközléssel foglalkozó cég vezetője köszöntőjében kitért arra, hogy tíz éve, amikor Zalaegerszegre érkezett az elsők között volt az Andráshida, akiket támogattak és ez a kapcsolat azóta is tart. 

A rendezvényen részt vett Vígh László országgyűlési képviselő is, aki arról beszélt, hogy a ZTE FC NB I-be kerülése esetén, a megyeszékhelyen egy jó NB III-as csapat is kell, hiszen a két klub együtt gondolkodása sok fiatalnak adhat majd lehetőséget a jövőben.  Balaicz Zoltán polgármester, a Tarr Kft. és az ASC együttműködését egy régi, jól működő kapcsolatnak nevezte, csakúgy, mint a várossal valót, ugyanis a cég nemcsak a sport, hanem a kultúra, és más területeken is hozzájárul az egerszegiek minőségi kikapacsolódásához. 

2019. március 14. Tarr Andráshida SC
 

megosztás