A szerencse most sem állt mellettünk

A 10. fordulóban a III.KER. TVE csapatát fogadtuk. A vendégek kispadján a korábbi válogatott Buzsáki Ákos ült. A mérkőzésen remekül kontrolláltuk a fővárosiak játékát, de így sem sikerült pontot szereznünk a három tizenegyest hozó találkozón 

Tarr Andráshida SC- III.KER TVE 2-3 (1-1)
Andráshida:, Jv: Görög Márió (Böhm, Perák)

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Jóna (Szabó M.), Simonfalvi, Takács, Kalamár (Fülöp) – Horváth T., Marsai, Kovács L., Szegleti, -Bíró, Kónya (Tóth L.). Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Horváth T., Szabó M. Takács (öngól), ill. Kaszai 2.

Bátran és harcosan kezdtek a csapatok, felvállalták a küzdelmet. Az első negyed óra erről szólt, kevés próbálkozással. A védelmek jól működtek. Az első helyzet a 19. percben alakult ki, amikor az ellenfél térfelén labdát szereztünk és Bíró András jó 25 méterről szánta el magát lövésre, amit a vendégek kapusa könnyedén védett. Egy perccel később Marsai szögletét fejelte éppen csak fölé Bíró. A 21. percben Marsai harcolt egy fővárosi támadóval és mindketten a földre estek (a vendégtámadó könyökkel dolgozott) és a játékvezető büntetőt ítélt. Az ítéletet Kaszai hajtotta végre (0-1). Legalább öt perc kellett, amíg rendeztük a sorainkat és még nagyobb lendülettel kezdtünk el futballozni. A 26. percben kb. 30 méterről Kovács László lőhetett szabadrúgást, amit Kunsági kapus bravúrral szögletre mentett. A 29. percben sokadik szögletrúgásunkat végezhettük el. A beadást Kónya Szilárd kezelte le és 7 méterről a jobb kapufát találta el. A kipattanót Kovács fölé lőtte. A 34. percben egy hosszú indítással Kónya tört be a 16-on belülre, de Huszárik csak szabálytalanság árán tudta megállítani, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott. A büntetőt Horváth Tamás lőtte a jobb sarokba (1-1). A félidő hátralévő részében mi irányítottunk, a vendégek csak előreívelt labdákkal próbáltak veszélyt teremteni a kapunk előtt. 

A második félidő a legrosszabb forgatókönyv szerint kezdődött. Jobb oldali szögletet végezhetett el a TVE és a bal sarokra ívelt labdát Takács (miközben lökték) a saját kapunkba fejelte (1-2). A gól után meddő fölényben játszottunk, de érezhető volt, hogy megfogta a csapatot a gól. A 68. percben bal szögletzászlónál eladtuk a labdát, a vendégek támadója a 16-on belülre cselezte magát, ahol védőink csak szabálytalanul tudták megállítani. A büntetőt Kaszai a bal sarokba lőtte (1-3). Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, de nem adtuk fel és mindent beleadva játszottunk. A 77. percben Marsai harcolt meg egy labdáért a baloldalon. Harcosságának köszönhetően megtartotta a labdát és a meghúzva a szélt a hosszú oldalon érkező Szabó Martinhoz ívelt, akik átemelve a kapust első idei gólját szerezte (2-3). A 80. percben Marsai készítette le lövésre a labdát Szegletinek, akinek 25 méteres lövését Kunsági a bal sarokból tolta ki. A hátralévő időben mindent megpróbáltak a fiúk, de újabb gólt nem sikerült szereznünk, így vereség lett a vége. 

Dobos Sándor: -A mérkőzés nagy részében az történt amit szerettünk volna. Remekül kontrolláltuk a TVE játékát, olyanra kényszerítve őket, ami nem feküdt nekik. Sajnos Saját hibáink és a játékvezető hibái megpecsételték sorsunkat. Nem érdemeltünk vereséget, de egyelőre, a negatív sorozatunk folytatódik. Azon dolgozunk, hogy ez megszakadjon. 

2018. október 14. Tarr Andráshida SC

megosztás