A szünetben sem álltak le az U17-es csapat tagjai

A felnőtt keret mellett a fiatalok is szépen lassan mind munkába állnak és elkezdik a felkészülést a bajnokság második szakaszára. Az U 17-es együttes felkészüléséről Balla Ádám beszélt:

-A tavaszi szezon február 12 én kezdődik Pápán, amikor pótoljuk az elmaradt meccsünket, így háromhetes felkészülésünk lesz. A gyerekek az őszi leállás után is fociztak, mozogtak, ki volt adva nekik az elvégzendő feladatsor, amolyan kötelező házi feladatnak. Az edzések hétfőn és csütörtökön a ZTE stadion mögötti műfüves pályán zajlanak 18-20 óra között, ahol nagyon jó körülmények között tréningezhetünk. A labdás, technikai, erőnléti edzésekhez is alkalmas a komplexum. A harmadik edzésidőpont Andráshidán keddenként 16:00 és 17:30 között lesz 

Fiatal edzőnk elmondta, hogy klubunk két csapattal nevezett a téli műfüves bajnokságra, ahol az egyik az U17-19 es játékosokból fog állni ,így lesz lehetőség a játékosokat kipróbálni felnőtt csapatok ellen is. Emellett szeretnének edzőmeccset is játszani csak az U 17-es játékosokkal február elején.

2021. január 21. Tarr Andráshida SC

megosztás