A titkunk a csapatmorálban rejlik!

 A tavaszi menetelésünk egyik kulcsa a jó védekezésünk volt. A baloldalon, Nagy Zoltán mérkőzésről-mérkőzésre a legjobbját nyújtja. A kiváló játékossal a hétvégi Puskés Akadémia II elleni bajnoki előtt beszélgettünk.

Hogy érzed maga a csapatnál, milyen a közösség?
-Pályafutásom során megfordultam pár klubnál és bátran kijelenthetem, hogy ilyen jó közösségbe még nem volt részem szerepelni!

Mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?
-Úgy gondolom, hogy nagyon gyorsan sikerült a beilleszkedés. Ez legfőképpen annak köszönhető, hogy a csapat 70 % csapattársam volt a ZTE-nél.

Edződ szerint is maghatározó játékosa lettél a csapatnak és hétről hétre nagyon jól teljesítesz...
-Köszönöm a Mesternek a bizalmat! Mindig próbálom a legjobb tudásom szerint meghálálni!

Az Andráshida színeiben az első gólodat szerezted Csornán, ez újabb visszaigazolás, hogy jó helyre igazoltál?
-Véleményem szerint egy védőnél első a védekezés, és ha a támadásokat is tudja segíteni az egy plusz, nem beszelve, ha még gólt is szerez. Mindenféleképpen visszajelzés, ha góllal is hozzá tudok járulni a sikerhez. Nagyon örülnék, ha még párszor betalálnék a hátralevő mérkőzéseken! 

A tavasszal remekül menetel a csapat, mi lehet a titkotok?
-Az én meglátásom szerint a "titkunk" a csapatmorálban rejlik. Pályán és a pályán kívül is jó közösséget alkotunk! A célunk a szezon kezdete előtt az NB3-as tagság megőrzése volt. Sikerült az ősszel annyi pontot szereznünk, hogy a tavaszi meccsekre ránk nehezedő nyomás nélkül tudunk kifutni.

Vasárnap a Puskás Akadémia ellen kell játszanotok. Mit vársz a mérkőzéstől ...
- Egy pörgős fiatal csapatra számitok 1-2 állandó visszajátszóval. Hazai pályán a tőlünk megszokott játékkal, úgy gondolom verhetőek. Az őszi vereség után lesz miért visszavágnunk! 

A találkozót április 15-én vasárnap 16 órától rendezzük. A mérkőzést Derdák Marcell vezeti majd. 

Szurkoljunk együtt az Andráshida sikeréért!

2018. április 14. Tarr Andráshida SC

megosztás