A Veszprémet is sikerült legyőznünk

A tavaszi forduló előrehozott nyitányán az idei szezonban gyengélkedő Veszprémhez látogattunk 

VLS Veszprém–Tarr Andráshida SC 1-3 (1-1)

Egyetemi Stadion, 100 néző. Vezette: Bana 

Tarr Andráshida SC: Horváth M. – Horváth T. (Varga, 68.) Tóth (Ferencz, 75.) Simonfalvi, Szegleti, Balla (Takács, 81), Marsai, Major, Kovács, Nagy, Vittman. edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Szabó, ill. Szegleti, Tóth, Vittman

Zord időjárás fogadta a csapatokat az Egyetemi Stadionban. Jól kezdtük a találkozót és kezünkbe vettük az irányítást. Az első negyedóra végén egyértelmű fölényben játszottunk, míg a hazaiak csak a kontrákra hagyatkoztak. A 28. percben Szegleti vállalkozott lövésre, és ahogy a Csepel ellen is hatalmas lövéssel szerzett vezetést csapatunknak (0-1). A 35. percben egyenlített a Veszprém. Szabó szépségdíjas lövése a kapufa segítségével került a kapunkba (1-1). 

A második félidőben is a mi akaratunk érvényesült. Remekül játszottak a fiúk és jól játszották meg a labdákat. Az 52. percben Kovács hozta helyzetbe Tóth Lacát, aki 12 méterről lőtt a hazaiak kapujában (1-2). A gól még magabiztosabbá tette a játékunkat és tetszetős megoldásokkal kerültünk egyre többször helyzetbe. Uraltuk a játékot és egyre veszélyesebben támadtunk. A 89. percben a hazaiak védelmi hibáját kihasználva Vittman csapott le a játékszerre és lőtte pontosan a hálóba (1-3). 

Dobos Sándor:- Győzelemmel zártuk az őszt és sikerrel kezdtük a tavaszt! A fiúk igazi csapatként játszottak. Jól passzoltunk, sokat futottunk és remekül oldottuk meg a feladatunkat. Gratulálok a fiúknak az egész őszi szereplésükért!

2017. november 25. Tarr Andráshida SC


 

megosztás