Akár mi is nyerhettünk volna

A 2. fordulóban a sorsolás a fővárosba szólította együttesünket az újonc THSE-Szabadkikötő csapatához. 

THSE-Szabadkikötő - Tarr Andráshida 2-1 (1-0)
Budapest, Csepel-stadion, 100 néző. Jv.: Dobai.

Tarr Andráshida SC: Horváth M. - Marsai, Simonfalvi, Major, Horváth T. - Szegleti (Horváth D., 72.) - Szabó (Kovács L. 46.), Bíró, Varga (Ferencz, 58.), Tóth L. - Vittman. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Bánhidi (37.), Vincze (64.), illetve Bíró (11-esből, 59.).

Mindkét csapat győzelemmel kezdte a bajnokságot így harcos mérkőzésre volt kilátásunk. Jól kezdtünk, mi irányítottunk és sokkal többet birtokoltuk a labdát. Próbáltunk helyzeteket kialakítani, de a hazaiak masszív, felállt védelme ellen kevésszer kerültünk igazán helyzetbe. Vendéglátónk a kontráiba és gyors csatáraiban bízva próbált helyzeteket kialakítani. A 37. percben Bánhidi vezetést szerzett a hazaiaknak (1-0). 

A második félidőben nyomás alá helyezte csapatunk a Szabadkikötő együttesét és próbáltunk minél előbb gólt szerezni. Közel egy óra játék után az 59. percbe Bíró András büntetőből egyenlített (1-1). Sajnos nem tartott sokáig az öröm, mivel a 64. percben Vincze egy gyorsmegugrás végén újra előnyt szerzett a hazaiaknak (2-1). A mérkőzés végéig mindent megpróbáltak a fiúk, nagy mezőnyfölényben játszottunk, de sajnos a helyzeteinket nem tudtuk berúgni, így maradt a vereség. 

Dobos Sándor: - Bosszantó ez a vereség, mert a labdabirtoklás és a helyzetek alapján akár mi is nyerhettünk volna. Szervezett csapat volt az ellenfelünk, mi pedig végig egy kicsit pontatlanul játszottunk, majd a kihagyott helyzetek miatt egyre görcsösebbé is váltak a fiúk. 

Fotók: NB3.hu

2017. augusztus 20. Tarr Andráshida SC
 

megosztás