Amiért mentünk, azt megcsináltuk Sárváron

A második fordulóban újabb nehéz feladat várt csapatunkra, ugyanis a másik újonc Sárvár FC-hez látogattunk. Hazai pályán sajnos nem sikerült legyőznünk a Nagykanizsát és ez még nyomott hagyott a fiúkban. A kezdőben kapott helyet és először lépett pályára csapatunkban Jóna Bálint, valamint Bontó Marcell. 

Sárvár FC - Tarr Andráshida SC 0-0 (0-0) 
Sárvár, Sárvár FC Sporttelep
Jv: Szalai László, (Keszthelyi Tamás, Baráth Noémi)

Sárvár FC: Sásdi B., Horváth A., Pető B., Hoós P., Kun B. (Fider Á.), Potyi G., Skriba M.(Venczel Z.), Maráczi J., Pados P., Németh E. (Koronczai R.), Graszl K. Edző: Kovács László

Tarr Andráshida SC: Czirjék Z., - Jóna B., Simonfalvi G., Nagy Z.(Szí P.), ., Kalamár M., - Kovács L., Szegleti G., Bailo D., Bíró A., Horváth D. (Marsai M.), - Bontó M.(Tóth L.). Edző: Dobos Sándor.

Az első percektől kezdve masszívan és tartással játszottak a fiúk és sikerült irányítanunk a mérkőzést. Többször kerültünk gólhelyzetbe ellenfelünknél, de a helyzetek sajnos kimaradtak. A szünet után tovább folytattuk a megkezdett taktikát, egészen a 65. percig, amikor elég volt 2-3 rossz megoldás és a vasiak előnybe kerülhettek volna. Szerencsére nem éltek a lehetőségekkel és a folytatásban már egyik csapat sem tudott újítani, így maradt az igazságos döntetlen.

Dobos Sándor: - Amit elterveztünk, azt sikerült megvalósítanunk. Fontos volt a csapatomnak, hogy egy sikeresen megvívott mérkőzés legyen a hátuk mögött, ami kellő önbizalmat adhat a folytatásra. A Kanizsa elleni találkozóhoz képest léptünk előre egyet szervezettségben és taktikában is és ennek köszönhetjük az egy pontot. 

2018. augusztus 11. Tarr Andráshida SC 

megosztás