Az éllovast fogadjuk

A hetedik fordulóban felsőházi rangadó vár csapatunkra, ugyanis a tabellát vezető Érdi VSE érkezik hozzánk szombaton. A vendégek 4 győzelemmel és 2 döntetlennel, 14 pontot ezrezve vezetik a Nyugati csoportot, míg nekünk 12 pontunk van és 4 győzelemmel és 2 vereséggel a negyedik helyen állunk. Dobos Sándor jó mérkőzésre számít, de kérdéses, melyik csapatot viselte meg jobban a hétközi kupaforduló:

-Az Érd tavaly is és idén is erős csapat. Az NB I-et megjárt játékosokkal (Pál, Koós, Kárász) sikerült erősíteniük. Erős felépítésű, taktikus csapat lesz az ellenfelünk, akik remekül kontráznak. Volt, amikor megvertük őket, de volt, hogy kikaptunk egy szoros mérkőzésen. A szerdai kupafordulóba az Ajka ellen büntetőrúgásokkal jutottak tovább. Kérdéses, hogy ez mennyi energiát vett ki belőlük. Mi nagyrészt pihentethettük kulcsjátékosainkat, talán ennyi előnyünk lehet. Ha taktikusan és türelmesen játszunk a pontszerzés, de akár a győzelem is elérhető. 

A vezetőedző elárulta, hogy Szegleti és Horváth, csak csütörtökön kezdett el mozogni, de reméljük a szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzésre felépülnek majd. 

2017. szeptember 21. Tarr Andráshida SC
 

megosztás