Az eredmény nem tükrözi a mérkőzést

Az ötödik fordulóban a remek formában lévő Érdi VSE csapatát fogadtuk. 

Tarr Andráshida–Érdi VSE 0-3 (0-1) 

Andráshida, 150 néző. Jv.: Barna (Kiss, Perák)

Tarr Andráshida SC:  Czirjék – Jóna (Bailo), Simonfalvi, Takács, Horváth T. – Marsai, Ferencz (Szabó M.), Szi-Péter J. (Kónya), Szegleti – Tóth L., Bíró. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Mojzer (2), Melczer.

A mérkőzés kezdése előtt, hagyományainkhoz hűen az elmúlt szezon legjobbját köszöntöttük. Preisz József, Zalaegerszegért Díjas órásmester felajánlásából egy órát vehetett át Szegleti Gergely. 

Nagy lendülettel kezdtek a vendégek és egy védelmi hiba után az 5. percben Mojzer találatával megszerezték a vezetést. A gól némileg megfogta a fiúkat és nehezen találtuk a ritmust. Az első negyed óra végén Jóna Bálint egy ütközés után a fején sérült meg, így kényszerű csereként Bailo érkezett a helyére. A folytatásban az egyre magabiztosabb vendégek ellen Szegletinek voltak momentumai, lövései. Igaz, hogy Czirjének is volt védenivalója az első félidő hajrájában. Bailo nevéhez fűződik a félidő legnagyobb haza helyzete, amikor egy jobb oldali beadást bólintott kapura, de Kertész bravúrral védte a fejest. 

A fordulás után az első perceket ismét megnyomta az Érd és kevés kellett nekik, hogy növeljék az előnyüket. Sikerült megnyugodnunk és egyre magabiztosabban játszottunk. A félidő feléhez érve sűrűsödtek a helyzeteink és egyre többször kerültünk a vendégek védelme mögé. Sajnos a beadásink nem találták meg a beinduló játékosokat. Óriási lehetőséghez jutottunk a folytatásban, amikor Bírót ellökte a védője a büntetőterületen belül. A 11-est Bíró végezte el, de sajnos gyengén, mert Kertész a balra tartó lövést könnyedén védte. Két perc sem kellett és egy újabb hibát kihasználva Mojzer duplázta meg a vendég előnyt. A végén még hajtottunk a szépítésért, de a hosszabbítás második percében Melczer, egy ajándékba kapott labdával léphetett ki a védőink között és pontosan gurítva a hálónkba beállítva a 0-3-as végeredményt. 

A képgaléria elérhető a képre kattintva!

Összességében 75-percig partiban voltunk az Érddel és a büntető lehetett volna a fordulópont a mérkőzésen. Sajnos a hibáinkat könyörtelenül kihasználták a vendégek, így sok „ha” maradt bennünk a találkozó után. 

Dobos Sándor: -Mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltak, de úgy érzem, saját magunkat vertük meg. Felfelé ívelő volt a játékunk a büntetőig, onnan pedig már nem tudtunk felállni. a mérkőzés nagy részében jól kontrolláltuk az Érd játékát, de ennél sokkal jobban kel koncentrálnunk. Az eredmény nem tükrözi a játékunkat!

2018. szeptember 2. Tarr Andráshida SC

megosztás