Az ötödiket is behúzták a fiúk

A Megyei első osztály hatodik fordulójában a Zalaövő együttesét fogadtuk. 

Tarr Andráshida SC- Szalay –Edelholz Zalalövő 4-0 (1-0)
Andráshida 100 néző, Jv: Varga Péter (Bilicz, Balogh)

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Bekes, Kalamár, Fábián, Cseke, Hegedüs (Pataky), Csongár, Fülöp (Káli), Szabó, Tóth (Németh), Színay (Cséber). Edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Szabó 2, Színay, Tóth

Az első negyed óra eseménytelen játékot hozott. Mezőnyfölényben játszottunk, de ponttalanok voltunk. Az első komoly helyzetet a 15. percben jegyezhettük fel, amikor Szabó indult el és hozta ziccerbe Tóthot, akik a kapussal szemben nem tudta gólra váltani a helyzetet.  A 23. percben Színay is nagy helyzetet hagyott ki, a jobb szélről lőtt a hosszú sarok fölé.  A 28. percben Szabó harcolt meg egy labdáért, a tizenhatoson belül mindenkit kicselezett és pontosan gurított a bal sarokba (1-0). A félidő hajrájában Színay hagyott ki újabb ziccert a kapussal szemben, majd Cseke lőtt 20 méterről a kapus kezébe.

A fordulást követően is mi uraltuk a játékot. A 49. percben Tóth húzta meg a jobb szélt és pontos beadására Szabó érkezett és lőtt a hálóba (2-0). A nagy kedvel játszó Szabót nem tudták tartani a vendégek. A 64. percben középen, jó cselekkel indult el fiatal játékosunk ás remekül passzolt a jobb oldalon érkező Szinay-hoz, aki átette a bal lábára a játékszert és a hosszú sarokba csavart (3-0). A 66. percben végleg eldöntöttük a mérkőzést: Tóth kapott remek indítást a bal szélen és éles szögből a kapuba lőtt (4-0). A hátralévő időben is folyamatosan támadtunk, de újabb gólt nem szereztünk. A győzelmünk nem volt kérdéses. 

Csapatunk sorozatban ötödik mérkőzését is megnyerte és veretlenül vezeti a tabellát. 

2020. szeptember 20. Tarr Andráshida SC

megosztás