Az ünneplés az utolsó fordulóra maradt

A megyei I. osztály 29. fordulójában változatos, kemény mérkőzést játszottunk a Zalaszentgrót otthonában. 

Zalaszentgróti VSE- Tarr Andráshida SC 1-1 (0-1)
Zalaszentgrót, Jv: Molnár Attila

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Balla (Hegedüs), Kalamár, Fábián (Czotter), Nagy, Czafit, Kovács, Csongár, Szabó, Tóth, Szinay. edző: Dobos Sándor 

Gólszerzők: Ferenczi, ill: Balla

Sokan kísérték el csapatunk a mérkőzésre, bízva abban, hogy a fiúk megnyerik a találkozót és ezzel már biztosan bajnoknak mondhassák magukat. 

Jól kezdtük a találkozót, hiszen már az első percben megszerezhettük volna a vezetést. Tóth László balról lőtt közpre, ahol Szinay Bendegúz érkezett, de lövése a felső lécen landolt. A hazaiak visszazártak a térfelükre és főleg a védekezésre összpontosítottak. A 16. percben a kapuval szemben lőhetett, de ez a helyzet is kimaradt. A 17. percben Szinay lépett ki jó ütemben a védők között, de nagy helyzetben fölé emelt. A 28. percben az első hazai helyzetet is feljegyezhettük, amikor a bal szélről visszagurított labdát a középen érkező játékos lőhette kapura, de a labda elakadt a védőinkben. A 38. percben lódult meg a bal szélen, de beadását Szinay nem tudta gólra váltani. A sok helyezt a 43.percben érett góllá: Kovács László játszotta magát tisztára a jobb szélen és beadását Balla Ádám váltotta gólra (0-1). 

A második félidő elején lassan vettük fel a ritmust. A 48. percben Balla megmozdulását vélte szabálytalannak a játékvezető és büntetőt ítélt, amit Ferenczi a kapu közepébe lőtt (1-1). Vérszemet kaptak a hazaiak és egyre bátrabban játszottak. A 63. percben újabb nagy helyzetünk marad kihasználatlanul. A 72. percen Czirjék Zoltánnak kellett nagyot védenie egy középről leadott erős lövésnél. A találkozó végét megnyomta csapatunk. A 81. percben Tóth passzolta középre, ahol Kovács érkezett, de remekül eltalált lövése a védőkről szögletre pattant. A 87. percben eldönthettük volna a mérkőzést, de a sokadik ziccerünk is kimaradt, így maradt a pontosztozkodás. 

2021. május 24. Tarr Andráshida SC 

megosztás