Bajnokcsapat! Bajnokcsapat!

A megyei I. osztály 30. fordulójában a Horváth MÉH Kiskanizsa együttesét fogadtuk. A találkozó végén szurkolók és játékosok együtt ünnepeltékklubunk 10. bajnoki elsőségét. 

Tarr Andráshida SC- Horváth MÉH Kiskanizsa 1-0 (1-0)
Andráshida 150 néző, Jv: Kondákor Márk 

Tarr Andráshida SC: Kiss- Balla, Kalamár, Fábián, Bekes, Czafit, Csongár (Molnár), Szabó, Bakó (Pataky), Szinay (Németh), Tóth (Temlén). Edző: Dobos Sándor 

Gólszerző: Bakó

Dobos Sándor, ahogy ígérte olyan játékosoknak is lehetőséget adott, akik a szezon során kevesebbet játszottak. Igy a kapuban, először védhetett Kiss Bence. A kezdőrűgást fiatal játékosunk édesapja Bakó József végezte el. A nézők még kis sem bontották a szotyis zacskót, amikor egy gyors támadás végén Bakó Barnabás megszerezte a vezetést csapatunknak (1-0).  Mezőnyfölényben játszottunk, de nem volt elég pontosság a játékunkban. Jöttek a helyzetek is és sok szöglelet is elvégezhettünk, de újabb gólt nem láthattunk az első játékrészben. 

A fordulás után az első perceket megnyomták a fiúk, Szinay kapufát is lőtt, de az adandó lehetőségekkel most sem tudtunk élni. A vendégek becsülettel küzdöttek, de csak ritkán jutottak el gólhelyzetig. Szépen csordogált a mérkőzés, egészen a lefújásik, amikor durranhattak a pezsgők, hiszen története során 10. alkalommal nyerte meg a Megyei I. osztály küzdelmeit és lett bajnok az Andráshida SC.

Az ünneplés a pályán kezdődött, majd a fiúk bevonultak az öltözőbe, hogy az erre az alkalomra készített bajnoki felsőben jöjjenek ki az éremátadásra. Csongár Péter vállalta a konferáló szerepét és némi ütős jellemzéssel felvezetve hívta a pályára játékostársait.  Az érmeket Józsi György, az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának igazgatója akasztotta a játékosok nyakába. Külön felemelő volt, amikor Dobos Sándor vezetőedző egykor edzőjétől Madár Gábortól vehette át az aranyérmet.

A győztesnek járó serleget Tóth László csapatkapitányunk emelhette először a magasba. Ezt követően önfeledt ünneplés vette kezdetét, mindenki a bajnoki serleggel fotózkodott és fogadta a gratulációkat. 

Szép volt fiúk!

2021. május 30. Tarr Andráshida SC

megosztás