Bajnoki formában

A megyei első osztály, vas megyei listavezetőjével, a Sárvár FC-vel játszottuk soron következő felkészülési mérkőzésünket. A vendégek kispadján a ZTE FC korábbi kiváló játékosa, Kovács László ült. A Sárváriak az elmúlt héten az Ajkát győzték le idegenben, előtte pedig a ZTE FC-vel játszottak döntetlent. Keretünkből Balla Ádám vizsgái miatt, míg Vittman Ádám sérülés miatt hiányzott.  

Tarr Andráshida SC- Sárvár FC 3-0 (1-0)

Zalaegerszeg, felkészülési mérkőzés 

Tarr Andráshida SC: Horváth M. (Czirjék Z.)- Simonfalvi, Takács (Kalamár), Major, Nagy- Horváth T. (Kónya), Marsai, Kovács, Szegleti-Tóth L. (Szabó), Horváth D. (Varga M), edző: Dobos Sándor 

Gólszerzők: Horváth T, Tóth L., Nagy Z., 

Fegyelmezetten és taktikusan játszott csapatunk az első félidőben. Fokozott figyelmet fordítottunk a védekezésre és a pontos támadásépítésre. A 30. percben Tóth László kipattanó lövését Horváth Tamás helyezte a vasiak hálójába (1-0). A második félidőben is fölényben játszottunk és az 55. percben Szegleti Gergő szerzett jó ütemben labdát és csak szabálytalanság árán tudták megállítani a 16-on belül. A büntetőt Tóth László hajtotta végre, pontosan (2-0).  A 70. percben egy szögletkombinációból Varga Márk csavarhatott középre és az érkező Nagy Zoltán fejjel vette be a Sárvár kapuját (3-0).  

Csapatunkban a második félidőben bemutatkozott egyetlen tavaszi igazolásunk a Balassagyarmatról érkező kapus, Czirjék Zoltán. 

Dobos Sándor: - A fiúk maximálisan betartották a taktikai utasításokat és egy jó csapatot sikerült legyőznünk. A csapat bajnoki formában játszott a találkozón, ami előremutató lehet a két hét múlva kezdődő tavaszi szezonra. 

2018. február 17. Tarr Andráshida SC
 

megosztás