Bárki ellen van esélyünk!

Fiatal a csapatunk, ezt már többször hangoztattuk. A rutin olykor még hiányzik a fiúk játékából. A védelemben egy fiatal 20 éves „torony” próbálja megakadályozni a támadókat a gólszerzésben. Takács Soma az idei bajnokikon 7 mérkőzésen játszott, mind a hét találkozón kezdőként lépett pályára és 2 gólt is szerzett. A III. Kerület elleni vasárnapi bajnoki előtt a fiatal védővel beszélgettünk:

Miért a labdarúgást választottad, hiszen a magasságoddal, akár más sportágban is érvényesülhetnél?

-Mindig is a labdarúgás volt a kedvenc sportágam, hiszen édesapám is futballista volt. Szinte gyerekkorom óta focizom, ezzel együtt azt is csinálhatom, amit szeretek. A magasságomat illetően igyekszem ezt a helyzeti előnyt kihasználni és a csapat javára fordítani.

Milyen fiatal játékosként bemutatkozni a NB III-ban és milyen Andráshidán játszani?

- Nem szokatlan számomra, hiszen már tavaly is kaptam lehetőséget, de igyekszem minél előbb felnőni a feladathoz, és megfelelően teljesíteni. Szeretek Andráshidán futballozni, nagyszerű közeg, valamint fiatalként rengeteg dolgot tanulok idősebb játékosoktól.

Egyre jobban összeérik a csapatjáték, már csak egy jó széria kellene: Voltak eddig jó meccsek és rosszak is, melyik az igazi arcotok?

- Úgy gondolom, ebben a bajnokságban bárki ellen van esélyünk jó eredményt elérni. Erős mentalitás jellemez minket, de sajnos eddig még a szerencse nem állt mellénk.

A III. Kerület érkezik, mit vársz a mérkőzéstől?

 -Bízom a csapatban, maximális odafigyeléssel akár a győzelmet is megszerezhetjük hétvégén.

A találkozó október 14-én vasárnap 14.30-kor kezdődik.

2018. október 13. Tarr Andráshida SC

megosztás