Becsülettel küzdöttünk

Az NB III-as bajnokság 19. fordulójában a listavezető Mosonmagyaróvár együtteséhez utaztunk. Dobos Sándor összefoglalója.

Credobus Mosonmagyaróvár – TARR Andráshida SC 4-0 (1-0)
Mosonmagyaróvár, 200 néző. Jv: Gál Péter

Tarr Andráshida SC: Kálovits – Fábián, Szinay, Pajor (Bakó, 82.), Szabó M., Péntek, Kalamár, Czene (Bertalics, 78.), Dömötörfy (Czotter, 65.), Czafit (Temlén, 78.), Vass Gy. (Pataky, 65.). Vezetőedző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Szalka (36.), Debreceni (61., 86.), Boros (79.)

A bajnokság talán legjobb csapatával találkoztunk, amely bombaformában van. Az elmúlt mérkőzésén is nyolc gólt rúgott a Balatonfüred csapatának idegenben.
Ezt mindenképpen figyelembe kellett vennünk a mérkőzésre való felkészülés folyamán. Szerettük volna elkerülni, hogy hasonló sorsa jussunk, mint előző ellenfelük. Védekező felállást választottunk. Sokkal zártabban játszottunk, nagyon fegyelmezettek voltak játékosaink és ennek következtében nem is tudott ellenfelünk rajtunk helyzeteket kialakítani. Viszont ebből kifolyólag nekünk sem volt említésre méltó lehetőségünk a gólszerzésre. Alapvetően működött az elképzelésünk, aztán szinte az első adandó alkalomból, amikor fellazult a védekezésünk, a harmincötödik percben kontrából gólt kaptunk.

A második félidőben a játékvezető két nagyon véleményes büntető befújásával (a második előtti esetből annyit lehetne megadni, amennyi szöglet vagy kapu előtti szabadrúgás van egy mérkőzésen) éreztette, a két csapat közötti helyezésbeli különbséget. Ez a két momentum nagyban befolyásolta a mérkőzés végeredményének számszerű kialakulását.

A csapat becsülettel küzdött, és minden elkövetett a tisztes eredmény elérése érdekében. Azt gondolom, hogy sikerülhetett is volna, abban az esetben, ha nem fújnak ránk két erősen vitatható tizenegyest.

Fotó forrása: G&ZS Fotó Mosonmagyaróvár 

2021. november 30. Tarr Andráshida SC


 

megosztás