Bele kell érnünk az NB III-ba

Ma 13 órától a Mosonmagyaróvár vendégei leszünk. Dobos Sándor vezetőedzőnk visszatekintett a Gárdony elleni összecsapásra is visszatekintett:

-Ebben a mezőnyben egy hozzánk leginkább hasonlító csapattal találkoztunk. Azzal a különbséggel, hogy az átlagéletkoruk nekik is majdnem két évvel több, mint a miénk. Az NB-és mérkőzésszámuk is közel a duplája a miénknek. Fiataljaik zömében kiemelt akadémián nevelkedtek, minta Puskás, Honvéd vagy a Felcsút. A mieink nem, és ez sokat számít. Ők vannak a legközelebb hozzánk, egy település elsőszámú csapataként.  Az első félidőt rosszul kezdtük, ellenfelünk gyorsabban játszott, mint mi, és volt egy nagy helyzete egy szöglet után. A félidő második felétől kiegyenlített lett a játék, ekkor határozott és pontosabb befejezéssel vezethettünk volna. A második játékrészben ellenfelünknek volt két nagy helyzete a mi ötünkkel szemben. Ebben a játékrészben jobban játszott a csapat, de elöl ismét nem tudtuk kihasználni a kialakított helyzeteinket, védekezésben megint voltak hibáink, de ezeket ellenfelünk sem tudta gólra váltani.

A játék képe alapján döntetlen volt a mérkőzés, ők labda biztosabbak voltak, de a helyzetekből mi többet alakítottunk ki.
A játékosaink mindent megtettek a győzelem érdekében, de ahhoz érettebb megoldásokat, stabilabb, határozottabb, keményebb és pontosabb  játékot kell nyújtanunk. Bele kell érniük a játékosainknak a magasabb osztályba.
    

Ma kora délután a tabellát holtversenyben vezető, az elmúlt tíz meccsét megnyerő Mosonmagyaróvár csapatával játszunk. Zord időjárás, vizes pálya és egy roppant gólerős csapat váregyüttesünkre. Nagy összpontosítás és figyelem kell a találkozó, hogy jó eredményt érhessünk el. Ellenfelünk jellemzően az első félidő második felében és a második félidő elején szerzi a legtöbb találatát. 

2021. november 28. Tarr Andráshida SC

megosztás