Csak az eredmény nem jó

Megfiatalodott csapatunk lejátszotta első felkészülési mérkőzését a megyei első osztályban szereplő Csács SE ellen.

Csács SE - Tarr Andráshida SC 3-1 (1-1)

Tarr Andráshida SC: Kiss Bence (Orbán Dániel) - Czotter Benedek, Balla Ádám, Czafit Balázs, Cséber Kristóf (Bekes Gergő) - Csongár Péter, (Káli Dániel) Molnár András, Temlén Máté, Szabó Martin, Tóth László, Szinay Bendegúz (Bakó Barnabás). Edző: Dobos Sándor

Fiatal csapatunk nagyon jól mutatkozott be. Jól fociztunk, bátran, sokat passzolva. Több helyzetet alakítottunk ki, mint ellenfelünk, de még el is rontottuk őket.

Dobos Sándor:- Sokat kell dolgoznunk, de a jövő a mi csapatunké. Furcsa mérkőzés volt abból a szempontból, hogy az ellenfélnél öt játékos is pályára lépett, akik nemrég még a mi játékosaink voltak, köztük a volt csapatkapitányunk is. De ilyen a foci, mondaná egy régi játékosom. Sajnos egy durva szabálytalanság is „Szinesítette” a mérkőzést, amikor is az ellenfél kapusa szabályosan letarolta és súlyos sérülést okozott fiatal támadónknak, Szinay Bendegúznak. Pályára nem illő, durva megmozdulás volt. Sajnos támadónkat azonnal le kellett cserélni, reméljük a mihamarabbi felgyógyulását.

Csapatunk a folytatásban a következő felkészülési mérkőzéseket játssza:

07.17 Szerda: Böde (M II) - ASC 18 óra Böde

07.18 Csütörtök: ASC ifi - Zalaszentgyörgy (M II) 18 óra Andráshida

07.20 Szombat: ASC- Gellénháza (M III) Szombat 10 óra Andráshida

07.24 Szerda: Zalalövő (M I) - ASC 18 óra Zalalövő

07.27 Szombat: Teskánd (MI)-ASC 10 óra Teskánd

2019. július 13. Tarr Ansráshida SC

megosztás