Csepelen zárjuk a szezont

Az utolsó fordulójához érkezett a 2017/18-as bajnoki szezon a labdarúgó NB III-ban. Csapatunk a Csepel FC otthonában zárja az idényt, ami remekül sikerült. Elsősorban azért, mert nem kellett izgulnunk a hajrában a bennmaradásért. Másodsorban mert meghatározó csapata lett a ligának az Andráshida és az ellenfeleink kellő távolságtartással érkeztek hozzánk, vagy fogadtak bennünket. 

Az elmúlt fordulóban jó volt látni, hogy csapatunk meg tudja tölteni a hazai lelátókat és egy Kaposvár elleni rangadóra 350 szurkolót tud megmozgatni. A játékkal sem volt gond, hiszen sokáig mi irányítottunk és két hiba elég volt a rutinos, bár nem jól játszó vendégeknek, hogy eldöntsék a mérkőzést. 

A Csepel ellen nyerni szeretnénk ez nem kérdéses. Szeretnénk a maximumot kihozni magunkból és három ponttal zárni az idényt. 
A tabellára tekintve a 6. helynél rosszabb helyen nem végezhetünk. Győzelem esetén az ötödik, de legjobb esetben a 4. hely is elérhető. A Puskás-Veszprém találkozó alakulástól függ igazán, hogy hol végzünk. 

A mérkőzés 17.30-kor kezdődik a Csepeli stadionban.

Hajrá fiúk, hajrá Hida!

2018.június 3. Tarr Andráshida SC

megosztás