Csornán is élesnek kell maradnunk

Két győzelemmel a lábunkban utazhatunk Csornára a bajnokság 20. fordulójában. A szerdára halasztott THSE-Szabadkikötő elleni mérkőzést ismét halasztanunk kellett az időjárás és a pályánk rossz állapota miatt. Az új időpont április 4-e. 

A Csorna a játékos állományához képest alul teljesít ebben a szezonban és jelenleg a 13. a tabellán. Nem szabad ebből kiindulnunk és élesnek kell lenünk szombaton délután. Legutóbb a Dunaharaszti MTK ellen győztes gólt szerzett Vittman Ádám és Csornán is örülnénk egy hasonló találatnak:

Nagy csatát vívtatok az előző fordulóban a Dunaharaszti ellen, végül a te gólod döntött a hosszabbításban, milyen volt ez a meccs?

- Nehéz mérkőzésre készültünk, mert stabil, jól szervezett csapat a Dunaharaszti, plusz még meg kellet küzdenünk az időjárás által okozott nehéz talajjal is. Úgy érzem a mérkőzést 70-80 %- ban mi irányítottuk, nagyon sokat tettünk a győzelemért és az utolsó pillanatokban sikerült feltennem az i-re a pontot. Győzelmünk összességében megérdemelt, úgy érzem.

Két győzelem után utaztok Csornára, ami ismét nem lesz könnyű. Milyen meccsre számítasz?

- Csornai vendégszereplésünk sem lesz egyszerű menet. Csapatuk tele van csupa jó képességű játékossal. Mivel két győzelem után vagyunk, szeretnénk folytatni ezt a remek sorozatunkat és ezért mindent meg is fogunk tenni.

Mi a helyzet a sérültekkel?

- Sérültjeink közül Simonfalvi Gábor már bevethető állapotba van, viszont Balla Ádira sajnos hosszabb kihagyás vár, mert meghúzta a térdét az előző meccsen. Lassan már Bíró Andris is játékra jelentkezik. Baráth Martint sem szeretném kihagyni, ugye ő műtét után éppen a visszatérésén dolgozik, és ha így halad, akkor hamarosan őt is a pályán láthatjuk.

A mérkőzés szombaton 15 órakor kezdődik!

2018. március 23. Tarr Andráshida SC

megosztás