Dinamikus játékkal és sok góllal nyertünk

A 15. fordulóban, hivatalosan az őszi szezon utolsó fordulójában a Kiskanizsa vendégei voltunk. 

Horváth-MÉH Kiskanizsai Sáskák–Tarr Andráshida SC 0-9 (0-2)
Nagykanizsa. Jv: Lapath D.

Tarr Andráshida SC: Czirjék –Horváth E. (Bekes), Kalamár, Fábián, Czafit (Cséber), Pataky, Csongár (Czotter), Szabó M., Tóth L. (Németh R.), Bakó, Szinay. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Szabó M. (2), Fábián (2), Szinay (2), Bakó, Tóth L. (11-esből), Czafit.

Az első pillanattól kezdve irányítottuk a játékot és az első 10 percben több gólt is szerezhettünk volna. Végül a 6. percben Tóth büntetőből szerezte meg a vezetést csapatunknak. Jöttek sorra a helyzetek, de nehezen akart összejönni a második találat. A 36. percben Czafit duplázta meg előnyünket (0-2). A fordulás után ismét gyorsan betaláltunk, sőt öt percen belül Szabó kétszer is villant. Nem volt megállás szinte tetszés szerint alakítottuk ki a helyzeteket. A 60. és a 67. percben Fábián szerzett két gólt, majd a hajrában Bakó és Színay találataival alakult ki a 0-9-es végeredmény. 

Dobos Sándor: - Végig fölényben játszottunk és a gólok sem maradtak el. Lehet, hogy furcsának hat, egy ilyen gólgazdag meccsen, de a helyzetkihasználásunk megint nem volt a legjobb. Ezen dolgozunk még, de örülök, hogy jó játékkal sikerült nyernünk. 

2020. november 22. Tarr Andráshida SC

megosztás