Döntetlen a Hévíz ellen

A Regionális U19-es bajnokság Észak-nyugati csoportjában a Hévíz együttesét fogadtuk. A fiúk szerették volna megmutatni, hogy jobbak annál, mint amit Győrben mutattak. Ez részben sikerült is.

Andráshida SC - Hévíz SK U19 0-0 (0-0)
Andráshida, Jv: Pergel Dávid

ASC: Dobos B., Horváth Bend.,(Lendvai H.), Hegedűs V., Papp L.(Horváth Bence.), Sipos R., Czotter B., Czafit G., Takàcs L.(Szőke D.), Németh R., Sohár B.(Huszár Á.), Novák M. edző: Tóth László

Jól kezdtünk, nyoma sem volt a hétvégi mérkőzésnek. Előbb Novák majd később Sipos előtt is nagy lehetőség adódott, de sajnos nem tudtunk élni vele. A második félidő is hasonló mederben folyt, igaz ellenfelünk a játékrész elején egy szabadrúgás után a kapufát találta el. Több helyzetet alakítottunk ki később is, amiket sorra el is hibáztunk, illetve a félidő közepén kimaradt egy büntető is. Ellenfelünk néhány pontrúgáson kívül nem nagyon tudott veszélyt teremteni a kapunk előtt. Így a mérkőzésen maradt a 0:0-ás döntetlen.

Tóth László: -Amit kértem a srácoktól mérkőzés előtt, igyekeztek megvalósítani. Beszéltünk kicsit a hétvégi mérkőzésről is és azt gondolom volt is foganatja. Ezen a mérkőzésen győzelmet érdemeltünk volna, de a  helyzetek kihasználásánál nem voltunk elég koncentráltak. Sokat dolgoztak a fiúk, rengeteget tettek a győzelem megszerzéséhez, de sajnos nem sikerült.

2021. április 22. Tarr Andráshida SC

megosztás