Döntetlen a Videoton otthonában

A 24. fordulóban a Videoton II csapatához látogattunk. A hazaiak utoljára március elején nyertek, míg mi két vereséggel a hátizsákban érkeztünk. 

Videoton II. – Tarr Andráshida SC 1-1 (0-0)

Székesfehérvár, 250 néző. 

Tarr Andráshida SC: Horváth M. – Horváth T.(Takács), Kalamár, Major, Nagy Z. – Marsai, Kovács L., Horváth D.(Szabó), Bíró(Fülöp) – Tóth L., Vittman. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Pápai, illetve Major 

Csapatunkba Kalamár és Kovács visszatért, de Szegleti és Simonfalvi hiányzott. 

Az első félidő első 20 percében a hazaiak domináltak, de jól védekeztünk és igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani a vendéglátók. Kijőve a szorításból fokozatosan vettük át játék irányítását és vele jöttek a helyzetek is.  

A gólnélküli első félidő után nagyobb fokozatba kapcsoltunk és beszorítottuk ellenfelünket. A helyzetek kihasználásával akadtak gondjaink. A hazaiak a félidő közepén egy kontrából Pápai lövésével előnybe kerültek (1-0). A folytatásban is főleg mi támadtunk és a hazaiak nehezen bírták a nagy nyomást. A 82. percben büntetőhöz jutottunk, amit Kovács sajnos kihagyott. Nem adtuk fel és tovább szövögettük támadásaikat. A ráadás második percében újabb büntetőt kaptunk, amit Major már nem hibázott el, így ponttal távozhattunk. 

Dobos Sándor:- Jó iramú, élvezetes mérkőzést vívtunk ellenfelünkkel. A második félidőben nagy fölényben játszottunk, helyzeteink voltak, de ezek kimaradtak. Nyerhettünk volna, de nem vagyok elégedetlen. 

Fotók: Vidi.hu

2018. április 23. Tarr Andráshida SC
 

megosztás