Döntetlen Nagykanizsán

Első felkészülési mérkőzésünket a megyei 1 osztály listavezetőjével, a Nagykanizsával játszottuk. A hét elején kezdtük meg a felkészülést a tavaszi szezonra és a hét lezárásaként pénteken este 18 órától idegenben léptünk először pályára. A keretünk kicsit szűkös volt, mivel Horváth Dániel megfázás, míg Vittman Ádám esküvője miatt volt kénytelen kihagyni a találkozót. A megbeszéltek szerint 3x30 percet játszottunk. 

Nagykanizsa-Tarr Andráshida SC 2-2 

Tarr Andráshida SC: Horváth M.-Horváth T., Balla (Takács), Major, Nagy- Simonfalvi, Kovács, Marsai- Szegleti, Varga (Rózsa), Ferencz (Tóth). Edző: Dobos Sándor

Gólszerzőink: Szegleti, Marsai 

Az első játékrész elején kicsit lassan és komótosan játszottunk és egy szerencsétlen hazaadást követően egy öngóllal vezettek a hazaiak. Gyorsan rendeztük a sorokat és fokozatosan vettük át a mérkőzés irányítását. Nem volt gördülékeny a játékunk, de így is a harmadik játékrészre már 2-1-es vezetéssel mehettünk. A mérkőzés végén, már a hosszabbításban egyenlített a Nagykanizsa, így döntetlennel zárult a találkozó. 

Dobos Sándor:- Elsőnek nem volt rossz! A találkozó elején, kicsit kapkodtunk és olyan hibákat csináltunk, amiket nem szoktunk. Megzavart minket, hogy a Nagykanizsa sorokat cserélt. Hamar elkaptuk a ritmust és akkor a helyzetek mellett a gólok is jöttek. A végén kicsi szerencsével, de kiegyenlítettek a hazaiak. Folytatjuk a munkát és próbálunk fokozatosan előre lépni a felkészülés során. 

2018. január 19. Tarr Andráshida SC

megosztás