Döntetlen Zalalövőn

A kilencedik fordulóban a Zalalövő vendégei voltunk. A hazaiaknak volt miért törleszteniük. 

Szalai-Edelholcz Zalalövő- Tarr Andráshida SC 2-2 (1-0)
Zalaövő, Jv: Iványi Gábor 

Tarr Andráshida SC: Orbán- Horváth, Balla (Kalamár), Czotter, Fábián (Koroknyai), - Cséber (Csongár), Czotter, Temlén, Szabó- Tóth, Színay. Edző: dobos Sándor 

Gólszerzők: Karvalics, Penczák, il. Csongár, Színay

Az első félidőben hiányzott a győzelemhez szükséges mindent átható akarat és elszántság, azt kaptuk, amit megérdemeltünk. A 42. percben Karvalics előnyhöz juttatta a hazaiakat (1-0). 

A második félidőben már másik arcát mutatta a csapat. A 49. percben Csongár egyenlített, majd a 70. percben Színay találatával fordítottunk (1-2). Sajnosnem tudtuk lezárni egy újabb góllal a mérkőzést. A lehetőségeink meg voltak ehhez, de a vezetés után újra egy kicsit könnyelműen játszott a csapat, elöl és hátul is.  A 79. percben Penzák egyenlített. 

Dobos Sándor:-Meg kell tanulni, hogy a mérkőzést akkor kell lezárni, amikor arra először lehetőségünk nyílik.  Most elment emiatt két pontunk. Összességében nézve az eredmény igazságos, és nem is mondható alapvetően rossznak, hiszen amellett, hogy rossz napot fogtunk ki, még a kényszerű cserék is nehezítették a dolgunkat.

2019. október 7. Tarr Andráshida SC
 

megosztás