Döntetlennel hangoltunk a bajnoki rajtra

A felkészülési időszak utolsó gyakorló mérkőzésén a Hévíz csapatát fogadtuk.

Tarr Andráshida SC- Hévíz SK 1-1 (0-0)

Tarr Andráshida SC: Horváth M. (Macher D.) Horváth T., Balla Á.,  Major M. (Takács S.), Kalamár M. (Simonfalvi G.), - Marsai M., Varga M. (Horváth D.),  Ferenc Z. (Szegleti G.), Szabó M. Tóth L. (Kovács L.), -Bíró A. Edző: Dobos Sándor 

Gólszerzők: Bíró A. ill. Horváth M. 

 Vittman Ádám combsérülése miatt csak a lelátóról nézhette csapattársait, csakúgy, mint Baráth Martin, akire fél éves kihagyás vár és egy hónap múlva műtik a keresztszalagját.  Idegesen, kapkodóan, pontatlanul játszottunk. A Hévíz határozottabb volt, úgy érezhettük, mintha meg akarták volna mutatni, hogy helyük lenne az NB III-ban (legyen így!). Az első félidőben a küzdelem dominált és csak ritkán forogtak veszélybe a kapuk. A sok sérült miatt kicsit szétesett a játékunk. Technikailag van egy kis elmaradásunk és ezáltal nem jöttek a megszokott pontos passzok és ezért a fiúk is egy kicsit görcsössé váltak. A második félidő elején Horváth szerzett vezetést a vendégeknek, majd a mérkőzés utolsó percében Szegleti harcolt ki egy büntetőt, amit Bíró értékesített és így döntetlennel zárult az összecsapás. Fiataljaink ezúttal is bizonyították, hogy hosszú távon lehet számítani rájuk. 

Dobos Sándor:- Sok volt a pontatlanság a játékunkban, ami főleg technikai hibákat jelent. Kellene még legalább két-három hét, hogy ezeket a pontatlanságokat kijavíthassuk, de sajnos szombaton már éles mérkőzésen kell bizonyítanunk. Bízom a fiúkban és tudom, hogy összekapják magukat és beleteszik majd azt a pluszt, amit a felkészülési mérkőzésen nem tettek még bele.

 

Fotók: Jóna István

2017. augusztus. 06. Tarr Andráshida SC

megosztás