Döntetlennel kezdtük a Téli műfüves bajnokságot

Az idén csapatunk is részt vesz a megyei I. osztályú csapatok számára kiírt Téli Kupa műfüves felkészülési torna küzdelmeiben. A B csoportban a Körmend, a Teskánd, a Vasvár, a Gellénháza és a Zalalövő csapataival mérkőzünk. Az első fordulóban a vasvár volt az ellenfelünk. 

Tarr Andráshida SC - Csörnöc – Gyöngye Vasvár 2-2 (2-0)

Tarr Andráshida SC: - I félidő: Orbán D,- Horváth E., Balla Á.,Fábián K.,Bekes G. - Czotter B., Czafit B., Temlén M.,- Szinay B., Bakó B., Szabó M.
II félidő: Kiss B.- Németh R., Koroknyai D., Hegedüs V.,Szabó M. (Fábián K.)-Czotter B.(Temlén M.), Lutter B.-Tóth L., Szőke D.,Káli D.-Pungor M.

Gólszerzők: Szabó M., Czotter, ill. Réfi, Vincze.

 A jó kezdés után kissé figyelmetlen lett a játékunk. Ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink a további gólok elérésére, de a pontatlan passzok miatt ez nem sikerült.

A második félidő elején is többször növelhettük volna az előnyünket, de túl sokat hibáztunk. Ellenfelünk viszont egyre bátrabban játszott és szépített. A végjátékban ismét két helyzetünk volt a 3-1-hez, de kimaradt, majd ahogy lenni szokott jött az egyenlítő gól.

Dobos Sándor: - Összességében hasznos volt ez a mérkőzés, egyrészt mert szinte az egész keret játéklehetőséget kapott,(a sérültek betegek és a dolgozókon kívül), másrészt sokat tudunk belőle hasznosítani a későbbiekben.

A második fordulóban a Teskánd lesz az ellenfelünk szombaton 16 órától a Stadion mögötti műfüves pályán. 

2020. január 24. Tarr Andráshida SC

megosztás