Döntetlennel zártuk a szezont

Megyei rangadóval zárult a futball ősz, vagyis egy előrehozott tavaszi fordulóval. A nyitófordulóban hazai pályán egy góllal a Nagykanizsa volt a jobb, ezúttal osztozkodtunk a pontokon. 

FC Nagykanizsa – Tarr Andráshida SC 1-1 (1-0)
Nagykanizsa, 300 néző. Vezette: Ziereklbach (Legeza, Rózsa D.). 

Gólszerzők: Kondor illetve: Szegleti

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Nagy, Kalamár, Takács, Horváth T.- Marsai, Fülöp (Bailo), Szegleti, Bíró- Tóth (Kónya), Szabó (Bontó). edző: dobos Sándor 

A hazaiak belekezdtek az elején és próbálták gyorsan dűlőre vinni a mérkőzést. A nehéz talajú pályán nem volt folyamatos a játék. Azt a taktikát választottuk, hogy magunkra engedjük ellenfelünket és ez bevált. A hazai próbálkozásokat jól kontrolláltuk és 4-5 olyan szituációt teremtettünk a labdaszerzéseinkkel, amikből ígéretes helyzetek alakulhattak volna. Takács előtt adódott egy nagy helyzet, de sajnos kimaradt. Ahogy telt az idő ismét az őszi szezon kísértet jött elő a fű alól és a 44. percben, egy hibánkat kihasználva, előnybe került a Nagykanizsa Kondor találatával (1-0). 

A gól után nem estünk össze és a félidő után újult erővel vágtunk bele a mérkőzésbe. Egyre harcosabban és veszélyesebben játszottunk. Az 53. perecben Szegleti büntetőből egyenlített (1-1). A hazaiak fokozatosan adták át a területet csapatunknak, és ahogy fáradtak kerültünk egyre jobb helyzetbe. Sajnos újabb gólt nem sikerült szereznünk, de a fiúk akarásból és fegyelemből jelesre vizsgáztak. 

Dobos Sándor: - Minden úgy történt a találkozón, ahogy azt elterveztük. Az elején átvészeltük a hazai rohamokat, de az őszi formánk a félidő végén előjött és hátrányba kerültünk. Nem roppantunk azonban össze, az erőnlétünkkel nem volt probléma és mentálisan is jól vizsgáztunk. Egy megyei rangadón szereztünk pontot, amivel elégedett vagyok, de van egy kis hiányérzetem is. 

2018. november 25. Tarr Andráshida SC

megosztás