Ebben a meccsben sokkal több volt…

A kilencedik fordulóban hazai pályán fogadtuk a Videoton FC II csapatát. A találkozó előtt kiderült, hogy nem lesz visszajátszó a vendégeknél. Dobos Sándornak Nagy Zoltán és Major Máté kiesése jelentett fejfájást. Mindketten megfázással bajlódtak. 

Tarr Andráshida SC - Videoton FC II. 1-2 (1-1)

NB III Nyugati csoport 9. forduló.

Zalaegerszeg, Andráshida LSC Sporttelep 100 néző

Jv: Görög Márió (Bede, Rigó)

 Tarr Andráshida SC: Horváth M., Horváth T., Tóth (Ferencz), Szegleti, Kalamár, Balla, Marsai, Varga (Takács), Kovács (Szabó), Vittman, edző: Dobos Sándor

 Gólszerzők: Tóth, ill. Hadzic, Lencsés

Jól kezdtük a találkozót és irányítottuk a mérkőzést. Sorra jöttek a helyzetek, de rendre kimaradtak. A vendégek kapusának az első 20 percben több nagy bravúrt is be kellett mutatnia. A fehérváriak nehezen találták a ritmust és nem is alakítottak ki érdemi helyzetet. A 34. percben érvényesült a mezőnyfölényünk és Tóth László remek lövéssel vette be Hársfalvi kapuját (1-0). A gól után lendületesebben kezdtek játszani a vendégek és szinte a semmiből, egy rögzített szituáció után Hadzic lőtt a kapunkba (1-1). 

A második félidőben egy szervezettebb Videoton jött ki az öltözőből. Mindkét csapat nagyon akarta a sikert. Tóth végigcselezte az egész védelmet, de az éles szögből leadott lövése elkerülte a vendégek kapuját. A másik oldalnak is akadt lehetősége, de a kapufa is velünk volt ebben az időszakban. A 64. percben egy szögletrúgásból Lencsés fejesével került előnybe a Videoton (1-2). A gólt követően mezőnyfölénybe kerültünk és sorra jöttek is a helyzetek. A legnagyobbat a csereként beállt Szabó hagyta ki a hajrában.  Sajnos nem sikerült az egyenlítés, pedig a fiúk mindent megtettek érte. 

Dobos Sándor:- Egyenlő erők küzdelme volt, ahol egy felforgatott csapattal is képesek voltunk a jó játékra. Sajnos az ellenfél pontrúgásainál nem koncentráltunk eléggé és hiányoztak is a magas embereink is. Ha kicsit pontosabbak vagyunk miénk lehette volna a három pont, de minimum a döntetlenre is rászolgáltunk volna. 

fotó: zalasport.hu

2017. október 9. Tarr Andráshida SC

megosztás