Edzői visszatekintő - Csaba Gyula U11

Folytatjuk a visszatekintést!

AZ U11-es csapatunk egy teljesen új rendszerben kezdte az őszt melyhez a gyerekeknek is hozzá kellett szokni. Csaba Gyula edző vezetésével a játékban egyre több mindent sikerült megvalósítani. 

Csaba Gyula értékelése: 

Augusztusban kezdtük el az edzéseket, a nyaralások miatt azonban néhány hétnek el kellett telnie, hogy „igazi” munkát tudjunk végezni. A szeptemberi iskolakezdéssel azonban az edzések létszáma is állandósult, elkezdhettük a komoly munkát. Heti két edzés szerepelt a programban, mellette szeptember 10-től minden hétvégén a régiós Bozsik-tornákon is szerepeltünk. A gyerekek többsége örömmel vett részt az edzéseken, kialakult egy mag, akik ritkán hiányoztak. A szezon végére eljutottunk odáig, hogy már gördülékenyen folyik a munka, mindenki teszi a dolgát.

8 hétvégén vettünk részt a Nyugat-dunántúli régiós Bozsik-tornákon, amelyeken 9 csapat szerepelt (Ajka, Sárvár, Tapolca, Nagykanizsa, Hévíz, Haladás, Lurkó, ATE, ASC). A csapatokat minden alkalommal két csoportba sorolták és hat 14 perces mérkőzést játszottunk a hétvégéken így az ősz során összesen 48 mérkőzés került a gyerekek lábába. Sokat léptünk előre a játék minden elemében, egyénileg és csapat szinten is sokat fejlődtek a gyerekek. Ezek mellett kialakult egy vidám, toleráns, fejlődőképes közösség amely nyitott minden új kihívásra, méltó értékei lehetnek az Andráshida SC közösségének.

Az edzéseket már 2022. január 7-én elkezdtük, minden héten hétfőn 17 órakor és pénteken 16 órakor az andráshidai iskola tornatermében edzünk. Szívesen látunk minden 2011-2012-ben született, focizni szerető gyereket! 

Hajrá Hida! 

megosztás