Egy fejes döntött

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a csapatunk. Az ellenfél az elmúlt szezonban még riválisként szereplő, de azóta kiesett Sárvár együttese volt.

Tarr Andráshida SC –Sárvár FC 0-1 (0-0)
 
 Tarr Andráshida SC: Horváth M. (Macher D), -Baráth M. (Horváth T), Kalamár M., Bala Á.(Major M.), Varga M.(Takács S.) - Simonfalvi G., Marsai M. -Szabó M. ,Ferenc Z. ,Horváth D. (Cseke P.) - Vittman Á. (Bíró A.) edző: Dobos Sándor 
          
Sérülés miatt hiányzott: Kónya Sz., Szegleti G., Kovács L.,Tóth L., Fülöp S.
 
Szerencsétlenül indult a találkozó, mivel a bemelegítés során megsérült a bokáján új játékosunk Nagy Zoltán. Reméljük nem lesz komoly a sérülése. Kiegyenlített volt a mérkőzés, ami megfelelt a felkészülés ezen időszakának.  Mindkét oldalon kevés helyzetet alakítottak ki a csapatok. Az első félidőben volt több lehetőségünk is, de sajnos nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket. A második félidőben egy szép fejessel a Sárvár eldöntötte a mérkőzést.

Dobos Sándor:- A szervezettségi szintünk a megszokottól nagyon messze volt. Még kerestük a helyünket a pályán. Voltak bíztató jelek a játékunkban és ezek csak a felkészülés előrehaladtával növekedni fognak. 
 
 A héten folytatódik a felkészülést napi edzésekkel, és a hétvégén újabb edzőmérkőzés vár ránk itthon. Július 22-én, szombaton 10.30-kor a Nagykanizsa ellen lépünk pályára. 

2017. július 17. Tarr Andráshida SC
 
 

megosztás