Egy győzelem és egy vereség a Hévíz elleni mérleg

Fiataljaink a 10. fordulóban a Hévíz vendégeként próbáltak pontokat szerezni, ami részben sikerült csak. 

U19 Hévíz - ASC 3:0 (1:0)
U19 Regionális Bajnokság Észak- Nyugat 10. forduló, Jv: Lancz Zsolt ( Ács, Lapath)

Tarr Andráshida SC: Dobos B. - Sipos P. (Sipos K.), Horváth Bend., Novák M.,  Sipos R. - Horváth Benc.(Bordács B.), Németh R., Czafit G., Szőke D. (Szabó H.), Szeglet B. (Csiszár S.), Takács L.

Gólszerzők: Makacsek-Molnár 2, Soós.

Kiállítva: Novák M. (89.)

Sajnos már a 6. percben hátrányba kerültünk, de a fiúk becsülettel küzdöttek. A második félidőben újabb két gólt szerezte a fürdővárosiak és ez eldöntötte a mérkőzést. 

Tóth László: - Már fordulók óta 4-5 meghatározó játékosunk hiányzik. Sok hibával játszottunk, nem ez volt a legjobb a meccsünk. Reméljük, hamarosan mindenki a Csapattal tud újra lenni és visszatérünk a győzelem útjára! Feladni biztosan nem fogjuk, ahogy eddig sem tettük! 

 

U17 Hévíz - ASC 0:2 (0:1)
U17 Regionális Bajnokság Észak- Nyugat 10. forduló, Jv: Lapath Dávid (Lapath, Ács)

Tarr Andráshida SC: Molnár M. - Pálinkás B., Ábrahám M., Fentős M., Szőke B., - Szabó L., Dömötör P.(Bagonyai B.), Fentős I., Fábián B., Fekete F., Nagy-Palócz D. (Peresztegi M.). 

Gólszerzők: Nagy-Palócz D., Nyári Zs. (Öngól)

Jól kezdtük a mérkőzést jó volt látni mindenkin, ahogy beleálltak a mérkőzésbe. Volt egy kapufánk is, aztán első félidő közepére végre góllá érett a fölényünk, amikor is nagyszerű megoldással két védőt beesernyőzve majd a kapus mellett higgadtan elgurítva szerzett vezetést Nagy-Palócz! A gól után is fölényben játszottunk, rengeteg labdát szereztünk, de újabb gólt nem tudtunk lőni az első félidőben. A második félidő eleje picit talán a hazaiaké volt, de komolyabb gólszerzési lehetőségük nem volt. Később kimaradt egy nagy ziccerünk, aztán Nagy-Palócz harcolt meg a védőjével egy hosszú indításnál, ahol az ellenfél játékosa pechesen ért bele a labdába, ami a kapusuk felett a hálóban landolt! Ezután is nagyon éretten futballoztak a fiúk és teljesen megérdemelten győztünk egy jó csapat ellen! 

Gratulálok a Fiúknak, csak így tovább!

2020. november 8. Tarr Andráshida SC

megosztás