Egy győzelem nagy lökést adhatna!

A következő ellenfelünk a Csepel lesz, ami már a hatodik forduló a bajnokságban. Vasárnapi ellenfelünk szinte teljesen ugyan olyan mutatóval rendelkezik, mint mi- 1 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség-, és csak a gólarány miatt előzzük meg őket a tabellán. Mindkét együttesnek fontos lenne egy újabb győzelem. A védekezésünk stabilnak mondható, de a támadójátékunk egyenlőre nem az igazi. A középpályán a stabilitást az elmúlt szezon legjobbjának választott Szegleti Gergő adja. 

Gratulálunk az elismeréshez! Mit jelent ez számodra?

-Köszönöm szépen, nagy megtiszteltetés és elismerés ez számomra. A tavalyi szezonban nagyon sokan nyújtottak remek teljesítményt, ezért is vagyok büszke erre a díjra. 

Eltelt a bajnokságból 5 forduló, a csapat teljesítményét miként látod?

-Az elmúlt 5 forduló nem teljesen úgy alakult, ahogyan azt elterveztük. Sajnos sérülések is nehezítik a munkánkat. A csapatjátékkal úgy vélem nincs probléma, folyamatosan javulunk és fejlődünk, azonban a játékunkból mintha hiányozna valami.

 Masszívan védekeztek, de a gólok hiányoznak, a Csepel ellen jó lenne ezen javítani.

-Igen, ahogy az előbb is említettem a csapatjáték kezd összecsiszolódni, s már csak az eredményesség hiányzik, de úgy vélem jó úton haladunk. A Csepel mindig is egy nagyon masszív csapat volt, nem lesz könnyű dolgunk, de ha nyerni szeretnénk, akkor gólt, gólokat kell szereznünk. 

 Olyan mérkőzések következnek, ahol pontokat lehet és kell gyűjteni. 

-Olyan fordulók következnek, melyeken reális esélyünk van a pontok szerzésére. Véleményem szerint egy győzelem nagy lökést adna a csapatnak, átszakítaná azt a bizonyos gátat. Hiszünk magunkban és egymásban, ezért mindent meg fogunk tenni a győzelemért.

A találkozó tehát szeptember 9-én vasárnap 16 órakor kezdődik. A mérkőzés játékvezetője Sipos Katalin lesz. 

Hajrá Hida!

2018. szeptember 7. Tarr Andráshida SC

megosztás