Egy harcos döntetlen és egy vereség

Szombat szerda ritmusban játszottak U19-es csapatunk fiataljai, aki előbb a második helyezett Sopront fogadták, majd az Ajka csapatához utaztak, egy elmaradt mérkőzést pótolni. 

Andráshida SC - SC Sopron 1:1 (1:0)
Andráshida, Jv: Kondákor Péter 

ASC: Dobos B., - Takács L., Hegedűs V., Papp L., Horváth Bend., Németh R., Czafit G., Szőke D. (Csiszár S.), Lendvai H., Novák M.( Horváth Bence), Sohár B. .edző: Tóth László

Gsz.: Németh R.

A 20. Percben egy nagyszerűen elvégzett szögletre érkezett Németh és fejelt gyönyörű gólt a jobb sarokba. Mezőnyben folyt a játék többnyire, rengeteg párharc és szabálytalanság jellemezte a játékrészt. Ebből sajnos mi jöttünk ki rosszul, hiszen Lendvai még az első félidőben a kiállítás sorsára jutott. A második félidő is hasonló mederben zajlott, nagy helyzetek nélkül. A 74.percben aztán egy bedobás után egyenlíteni tudott a vendégcsapat. Az eredmény már nem változott így maradt az 1:1es döntetlen. 

Tóth László: - Nagyon büszke vagyok a játékosaimra hiszen a 2. helyezett ellen értünk el egy jó eredményt. Voltak hiányzóink a kezdőből, ezért volt olyan, aki kényszerből más poszton kellett, hogy helyt álljon. Azt mindig is tudtam, hogy mentálisan nagyon erős csapatunk van, de ez valami extra volt. A kiállítás után sem törtünk meg, akkor sem, ha mezőnyben többet birtokolta az ellenfél a labdát.  Sajnáltam a srácokat, hogy nem sikerült a győzelem, mert rengeteget tett mindenki a mérkőzésen. Remélem ebből sok erőt fogunk meríteni. Gratulálok még egyszer minden egyes játékosomnak!

Szerdán elhalasztott mérkőzést pótoltak a fiúk az Ajka vendégeként. 

FC Ajka – Andráshida SC U19 5:0 (2:0)
Ajka, Jv: Holczbauer Flórián

ASC: Dobos B., - Horváth B., Papp L., Hegedűs V., Sipos R.(Csiszár S.), Takács L.(Nagy-Palócz D.), Czotter B., Szőke D., Sohár B. Huszár Á.(Sipos K.), Novák M. edző: Tóth László

A 13. percben egy oldalszabadrúgás után lemaradtunk az ellenfél játékosáról, aki a kapunkba fejelt. Utána kicsit rendeztük sorainkat, mezőny játék folyt főleg, aztán a 33. percben kb. 20 méterre a kapunktól Czotter B. állt bele egy lövésbe, ami után a labda a mellkasáról vágódott ki oldalra, de a játékvezető érthetetlen módon kezezésnek ítélte a blokkolást és még sárga lappal is büntette játékosunkat. A szabadrúgásból be is talált ellenfelünk. A második félidő gyors ajkai góllal indult, ami végleg le is zárta a mérkőzést. Később meg két gólt szerzett a hazai csapat, amivel be is állította végeredményt.

Tóth László: -Sajnos ismét nem tudtunk teljes kerettel nekivágni a mérkőzésnek, sérülések illetve eltiltás, iskolai elfoglaltság miatt. Ennek ellenére a srácok tették a dolgukat becsülettel, mondtam is nekik mérkőzés után, hogy fel a fejjel, benne van a fociban, hogy ilyen eredményt érsz el főleg ennyi hiányzóval egy jó játékerőt képviselő csapat ellen idegenben. Talán egy picit nagyobb koncentrációval, kisebb különbség is lehetett volna, de ez ilyen nap volt. Nem állunk meg készülünk a szombati Haladás elleni mérkőzésre.

2021. május 13. Tarr Andráshida SC

megosztás